Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Είναι εύκολο να μιλήσεις σήμερα για τον τερματοφύλακα” (vid)

Η συνέντευξη τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ηλίας Καπράλος

“Είναι εύκολο να μιλήσεις σήμερα για τον τερματοφύλακα” (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ TV:

Η ομάδα φαινόταν άδεια από ενέργεια. Ήταν ένα κακό απόγευμα ή πρέπει να ανησυχήσει:

Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και είναι εύκολο να βρεθούν λάθος εντυπώσεις. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο να το αναλύσουμε παρότι είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος αμύνθηκε σωστά. Εάν είχαμε σκοράρει στις 2-3 καλές ευκαιρίες όπως και έπρεπε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα είχαμε ανοίξει το σκορ και τον ρυθμό. Δεν με προβληματίζει η έλλειψη ενέργειας. Με προβληματίζει ότι έχουμε παίκτες μαζί μας εδώ και μόνο 12 ημέρες. Έχουμε έλειψε αυτοπεποίθησης. Πρέπει όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα να πιστεύουμε στη νίκη. Πρέπει να παίξουμε γρήγορα, δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι αυτό δικαιολογία. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με μία επαφή, αλλά ψάχναμε περισσότερες επαφές και αυτό δεν ήταν καλό για εμάς.

Εάν επιμένει ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τερματοφύλακα και για ποιο λόγο έκανε την αλλαγή σήμερα με τον Ζίβκοβιτς:

Είναι πιο εύκολο σήμερα να μιλήσουμε για τον τερματοφύλακα. Παρόλα δεν θεωρώ ότι είναι σωστό αυτή την στιγμή. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους προστατέψουμε, δίνοντας τους εμπιστοσύνη. Έχουν μεγάλη πίεση και δεν πρέπει να τους δώσουμε κι άλλη. Τέτοια λάθη συμβαίνουν και στους μεγαλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος στο σημείο του λάθους, αλλά δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό το θέμα σήμερα. Αποφάσισα να ξεκινήσω με τον Ζίβκοβιτς γιατί ήταν μαζί μας αυτές τις 2 εβδομάδες που ο Πασχαλάκης ήταν με την Εθνική ομάδα. Ήθελα να τον αφήσω να ξεκουραστεί και πνευματικά. Χάσαμε το παιχνίδι, η ευθύνη είναι δική μου και βρεθήκαμε σε μία κατάσταση που δεν θέλαμε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να ξεκινάς έτσι, αλλά πρέπει να μάθουμε και να δουλέψουμε.

Γιατί χάθηκε η συνοχή της ομάδας μετά τις αλλαγές:

Δεν θεωρώ ότι χάθηκε η συνοχή. Ο ΠΑΣ αμύνθηκε πιο χαμηλά και είχαμε περισσότερο χώρο να επιτεθούμε. Παρόλα αυτά σε κάθε χαμένη μπάλα βγήκαν στην επίθεση. Ακόμα και με 2 παίκτες στην επίθεση δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση. Παίζοντας με 2 επιθετικούς δεν είχαμε έναν επιθετικό μέσα στις γραμμές. Είμαι απογοητευμένος που δεν κάναμε περισσότερες τελικές πάσες για τους επιθετικούς μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τα πλάγια με κάποια σέντρα, πήγαμε σε κάποιες πάσες που κόπηκαν εύκολα από τους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Στο τέλος κάναμε σέντρες με τους κεντρικούς αμυντικούς και δεν πήγαμε την μπάλα σωστά. Έχουμε κακές αντιδράσεις όταν ο αγώνας δεν πηγαίνει καλά για την ομάδα, ενώ πηγαίνουμε ιδανικά όταν είμαστε καλύτεροι. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε.

Για τα λάθη που ήταν περισσότερα σήμερα:

Είναι λογικό να έχουμε περισσότερα λάθη από τον ΠΑΣ καθότι είχαμε περισσότερο χρόνο την μπάλα. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μεγάλες φάσεις από τον ΠΑΣ σε δικά μας λάθη. Είναι λογικό να μας κάνουν μία φάση πάνω στην γρήγορη μετάβαση, αλλά σε αυτό δεν έπαιξαν ρόλο τα λάθη μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ