Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαβάστε δωρεάν τη Forza Plus

Όλο το ρεπορτάζ από το χθεσινό παιχνίδι

Θωμάς Παπάς

Διαβάστε δωρεάν τη Forza Plus

Η εβδομάδα ξεκίνησε κι η Forza Plus βρίσκεται στη διάθεσή μας, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και πριν τις δύο επόμενες αυτής της εβδομάδας. Η Forza Plus κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν. Διαβάστε αναλυτικά όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα. Ρεπορτάζ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και πως θα γίνει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά κι εντελώς δωρεάν, κάνοντας κλικ εδώ:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέλκας έγινε… προτομή! (pic)

Ξεχωριστή κίνηση για μετά το τελευταίο του γκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Δημήτρης Πέλκας, σκόραρε το πρώτο γκολ της Μπασακσεχίρ, στη νίκη με 2-0 επί της Ρίζεσπορ, το τέταρτο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Η ομάδα του, που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τον Έλληνα μέσο, αφού του έφτιαξε μία διαδικτυακή… προτομή, την οποία μοιράστηκε μέσω των social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Κούγια για το Άρης – ΑΕΚ

Παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τί είδε ο Σπάθας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ; (vid)

Μα φυσικά ότι… ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως μετά από κάθε αγωνιστική, έτσι και τώρα, με τη γνωστή αντικειμενικότητα που τον διακρίνει, ο πρώην διαιτητής, Ηλίας Σπάθας, σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, στην αθλητική εκπομπή του Mega.

Με την αντικειμενικότητα πάντα… φάρο, ο Σπάθας ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό, ευνοήθηκε, άσχετα αν και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού, δεν έπρεπε να μετρήσουν. Η πραγματικότητα, δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ