Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καίριες λύσεις Ντόουγκλας, Σίντκλεϊ και ο ανίκητος Πασχαλάκης (vid)

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στη νίκη στο Αγρίνιο

Ηλίας Καπράλος

Οι καίριες λύσεις Ντόουγκλας, Σίντκλεϊ και ο ανίκητος Πασχαλάκης (vid)

Ο ΠΑΟΚ και πάλι δεν ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο από τον αντίπαλο του, αλλά πήρε τη νίκη. Πήρε τη νίκη καθώς σε κρίσιμες στιγμές, οι παίκτες του σκόραραν (Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ) και ο τερματοφύλακας του για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε τις μεγάλες του επεμβάσεις για να κρατήσει το προβάδισμα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Τρίτο παιχνίδι που ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κρατάει την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση. Μία μεγάλη επέμβαση στο 0-1 και άλλη μία στο 1-2, αλλά και οι σωστές του εξόδους έφεραν και πάλι τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού. Άψογος και καθοριστικός σε έναν από τους καλύτερους μήνες του στην ομάδα.

Σίντκλεϊ: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει κύριο γρανάζι της μηχανής του Λουτσέσκου. Σχεδόν άψογος αμυντικά, ενώ και επιθετικά όταν ανέβηκε βρήκε λύσεις και διαδρόμους. Δεν ήταν μονίμως σε επιθετική θέση, αλλά οι αποφάσεις του έδειξαν ωριμότητα και ήταν και ο χρυσός σκόρερ της ομάδας για τη νίκη.

Μιχαηλίδης: Στα ψηλά ήταν και πάλι καλός, χωρίς να έχει προβλήματα από τους επιθετικούς του Παναιτωλικού. Απέφυγε τα λάθη ενθουσιασμού και έδειξε σταθερότητα. Προσπάθησε πολλάκις να φτιάξει παιχνίδι από την πίσω ζώνη, αλλά και δεν βρήκε συμπαραστάτες, αλλά και πολλές φορές έψαξε χωρίς αποτέλεσμα την μεγάλη μπαλιά.

Βαρέλα: Ναι μεν ψύχραιμος, αλλά πολλές φορές φαινόταν να μην έχει αίσθηση της θέσης των αντιπάλων. Έχασε τον Καρέλη στην τελευταία φάση που απέκρουσε ο Πασχαλάκης και γενικά δεν είχε και την καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσε κόντρα στον Βέργο.

Λούκας Τέιλορ: Σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε τις αμυντικές του αδυναμίες σε μεγάλο βαθμό. Επιθετικά είχε κάποιες σωστές εμπνεύσεις, αλλά παρότι έκοψε σωτήρια 2 φορές στο τέλος του παίκτες του Παναιτωλικού, η επιμονή των αντιπάλων στην πλευρά του έδειξε και τη βασική του αδυναμία. Μερικές φορές παίρνει τη λάθος θέση, ακόμα και σε καθαρές φάσεις.

Κούρτιτς: Σε σχέση με άλλα παιχνίδια ήταν καλύτερος, τουλάχιστον αμυντικά. Σταθερός και με δύναμη σε όλες τις μονομαχίες. Κέρδισε στα ψηλά τους αντιπάλους του, αλλά και πάλι είχε μεγάλο πρόβλημα δημιουργικά. Δεν μπόρεσε να περάσει την μπάλα στην επιθετική ζώνη της ομάδας και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τα στάνταρ που περιμένει ο ΠΑΟΚ από τον Σλοβένο στο γήπεδο.

Σβαμπ: Ξεκίνησε με όρεξη και καλές στιγμές, αλλά στο τέλος έδειξε να κουράζεται γρήγορα. Δεν είχε ανάσες αμυντικά, δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα, ούτε και να βοηθήσει όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Παρότι έπαιξε σε μία θέση που δεν έχουμε συνηθίσει, έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και με το παραπάνω. Εξ αρχής είχε ασίστ, πάτησε περιοχή, προσπάθησε να πιέσει ψηλά, κράτησε μπάλα και στο τέλος κράτησε και τα νεύρα του. Θετική εμφάνιση στο πρώτο του 90λεπτο μετά από 4 μήνες.

Μουργκ: Μπορεί να ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν φάνηκε στη συνέχεια. Δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή και σήμερα δεν ήταν και καλός τακτικά. Ο Χουχούμης του βγήκε πολλές φορές στην πλάτη του και μάλλον του βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τους αγώνες.

Μιτρίτσα: Και πάλι σκόραρε μέσα από την περιοχή και πάλι όμως δεν έδειξε κάτι περισσότερο στην υπόλοιπη αναμέτρηση. Δεν βοήθησε στην άμυνα τον Σίντκλεϊ, είχε πολλές λάθος πάσες και γενικά έδειξε και πάλι μία ελαφρότητα στις αποφάσεις του, δημιουργώντας πρόβλημα στην ισορροπία της ομάδας.

Άκπομ: Ο Άγγλος στράικερ έτρεξε, κυνήγησε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού. Οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να φέρουν την μπάλα κοντά του, αλλά και ο ίδιος όσες φορές βγήκε από την περιοχή, δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα.

Μπίσεσβαρ: Μόλις μπήκε αμέσως ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα. Μπορεί να μην είχε την επίδραση στην ομάδα όπως σε άλλα παιχνίδια, αλλά το γεγονός ότι κράτησε την μπάλα και ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά, δείχνει ότι άλλαξε την ομάδα προς το καλύτερο. Ακόμα και στην άμυνα κάλυψε καλύτερα από τον Μιτρίτσα, δείχνοντας τη θέληση του να προσφέρει. Από δική του πάσα η μπάλα έφτασε στον Σφιντέρσκι και ήρθε το 1-2 του ΠΑΟΚ.

Α. Ζίβκοβιτς: Η είσοδος του έφερε άμεσα την ισορροπία στην άμυνα και σταμάτησε τα ανεβάσματα του Χουχούμη. Επιθετικά κράτησε μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποτελέσει απειλή. Είναι πίσω από πολλούς συμπαίκτες του και πρέπει άμεσα να ανεβάσει ρυθμούς, καθώς υπάρχουν άλλα 3 σημαντικά παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή.

Εσίτι: Και σήμερα όπως και στην Τρίπολη, ήταν καλύτερος από τους βασικούς μέσους του ΠΑΟΚ. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία, αλλά αμυντικά σταμάτησε τις επελάσεις των παικτών του Παναιτωλικού και κράτησε κάπως τις γραμμές του ΠΑΟΚ. Σίγουρα δείχνει ότι θα πάρει περισσότερα λεπτά στα επόμενα παιχνίδια.

Σφιντέρσκι: Μπήκε και ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός. Κράτησε 1-2 φορές την μπάλα. Πίεσε όσο μπορούσε και το βασικό, κατέβασε σωστά την μπάλα στη φάση του γκολ, την έστρωσε στον Σίντκλεϊ και αυτή η φάση έδωσε το γκολ της νίκης. Φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τον Άκπομ στην ιεραρχία και στην ετοιμότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tέλος η σεζόν για Τσαούση!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 23χρονος μπακ και η λύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 6 Απριλίου, θα είναι το τελευταίο του Μάριου Τσαούση τη φετινή σεζόν!

Ο 23χρονος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, όπως αποφάσισαν από κοινού ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, με τον Τσαούση να αγωνίζεται φέτος στους Ηπειρώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και να καταγράφει 23 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ και 1.710 αγωνιστικά λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ