Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης: “Βελτιώνεται η ομάδα κι υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτήν”

Που έδωσε βάση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

PAOK24

Πασχαλάκης: “Βελτιώνεται η ομάδα κι υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτήν”

O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξναδρος Πασχαλάκης μίλησε για την πορεία της σεζόν ως τώρα. Ο Έλληνας πορτιέρο διανύει ένα πολύ καλό διάστημα αλλά δε στάθηκε μόνο σε αυτό. Μίλησε για το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου, τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, την πίστη που υπάρχει, καθώς και το ντέρμπι που έρχεται.

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και το πως την αντιμετωπίζει ο ίδιος:

«Νιώθω όμορφα και άνετα, ότι είμαι χρήσιμος. Υπάρχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή και δεν θέλει κάτι άλλο ένας παίκτης. Εύχομαι να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως είπα και μετά την Τρίπολη, αλλά δυστυχώς επειδή τα ματς είναι ανά τρεις μέρες βελτιωνόμαστε μέσα από τα ματς, δεν προλαβαίνουμε από τις προπονήσεις. Αγώνα με αγώνα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα μιλήσω για εμένα. Δεν νιώθω πίεση. Θεωρώ ότι για να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή σε αυτή την ομάδα πρέπει να μάθεις να ζεις με την πίεση, αν το μάθεις αυτό, δεν νιώθεις πίεση. Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι αυτός ο σύλλογος. Πρέπει να ζεις με αυτό και να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να πετυχαίνεις κάθε χρόνο τους στόχους που υπάρχουν».

Για τα δύο διπλά σε Τρίπολη και Παναιτωλικό και την εικόνα της ομάδας:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις βαθμούς από τέτοιες ομάδες. Με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι πιο… εύκολο να παίζεις μαζί τους. Με τις επαρχιακές είναι πιο σημαντικό να δείχνεις σοβαρός. Για να κερδίσεις το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις αυτές τις ομάδες. Υπάρχει εμπιστοσύνη από την αρχή. Αυτό είναι κάτι που θα το πει ο προπονητής μας, θα το δει ο ίδιος. Εγώ είμαι αισιόδοξος και θέλω να παρουσιάζομαι σε κάθε αγώνα με όλο καλύτερο πρόσωπο και με την δουλειά θα πηγαίνουμε συνεχώς ένα βήμα μπροστά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Είναι το πρώτο ντέρμπι. Το δύσκολο ματς ήταν με τον Παναιτωλικό, στα ντέρμπι υπάρχει πάντα το κίνητρο και είσαι πιο συγκεντρωμένος. Θέλουμε να πάνε όλα καλά, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιάσουμε και καλύτερο πρόσωπο».

 Για τον τραυματισμό του είπε:

«Στον αγκώνα είχα ένα θέμα, έχει πρηστεί, αλλά όλα είναι καλά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο νέο συμβόλαιο και τους νέους που σκοράρουν:

«Είναι νωρίς για να μιλάμε για το νέο συμβόλαιο. Προέχει το ματς με την ΑΕΚ. Ας τελειώσει η σεζόν και βλέπουμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αλλά θα δούμε. Είναι σημαντικό για τη ψυχολογία τους προκειμένου να ενσωματωθούν πιο γρήγορα. Εμείς θέλαμε να τους αγκαλιάσουμε και να νιώσουν οικεία… Θα τους κάνει πολύ καλό για να είναι πιο έτοιμοι στη συνέχεια».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρωτοβουλία Λουτσέσκου πριν την ΑΕΚ

Η απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ για την συσπείρωση και την αντίδραση της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προπονείται σήμερα το απόγευμα (26/4, 17:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντίδραση για τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις, οι οποίες και ήταν κακές κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Ολυμπιακό και Λαμία. Γι' αυτό το λόγο, ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισε να προσκαλέσει σε δείπνο όλη το αγωνιστικό τμήμα, μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να αντιστρέψουν το κλίμα, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, μιας και αυτή τη στιγμή η ομάδα κινδυνεύει να γκρεμίσει -σε λίγες μόλις μέρες- ό,τι έχτιζε για μήνες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο υπήρξε και πριν τον επαναληπτικό με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, για τους ¨16¨ του Europa Conference League, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, να βγάζει τους συμπαίκτες του για φαγητό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οι οπαδοί της Μπάγερν θέλουν Τούχελ!

Οι Βαυαροί μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του προπονητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από καιρό γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός χρεώνεται την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Bundesliga, πέφτοντας από τον θρόνο της μετά από 11 σερί κατακτήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και θέλουν τον Τούχελ να μην έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Αντίθετα με όλα αυτά, μια μερίδα των φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει τον Τούχελ στην ομάδα, μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές για να αλλάξει την γνώμη της διοίκησης.

«Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά. Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τελικός του 2025 θα γίνει στο Μόναχο, η Μπάγερν θα έπρεπε να νιώθει τυχερή με έναν τέτοιον προπονητή στον πάγκο της», αναφέρει η περιγραφή της αίτησης που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της Μπάγερν για την παραμονή του Τούχελ, έχοντας ήδη ψηφίσει θετικά περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι των Βαυαρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ