Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα δύο, το ένα δώρο (vids)

Πέρασε εύκολα ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη

PAOK24

Στα δύο, το ένα δώρο (vids)

Σαν σε προπόνηση πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Τικίνιο στο 7′ και «κλείδωσαν» τη νίκη με το γκολ του Καμαρά στο 23′ μετά από το ολέθριο λάθος του Παπαδόπουλου.

Στο 14′ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Σίτο για οφσάιντ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψηφίζει” Θεσσαλονίκη η Κλαμπ Μπριζ (vid)

Πρωινό χαλάρωμα πριν το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό, πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας έχει ξεκινήσει και τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Κλαμπ Μπριζ κινούνται σε ρυθμούς αγώνα.

Οι Βέλγοι, από χθες εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, ξεκίνησαν τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα.

"Καλημέρα! Πάμε για μία χαλαρωτική βόλτα", ανέφερε η Κλαμπ Μπριζ στα social media της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα γκολ στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Σημαντική επιλογή και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα γκολ έρχονται στο προσκήνιο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Τη μάχη του για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League δίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και στα προγνωστικά στοιχήματος (18/04/24) του αγώνα προκύπτει μια επιλογή σε απόδοση 2.07.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

*Προημιτελική φάση του Conference League. Διπλές αναμετρήσεις και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το πέρας και του 2ου αγώνα θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ: 1-0

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλα γκολ, οπότε είναι ευχαριστημένος με το 1-0. Μπορεί το σκορ να είναι μικρότερο από αυτό του Ζάγκρεμπ, όμως η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κροατία ήταν κάπως καλύτερη από αυτή του Βελγίου. Σήμερα, οι συνθήκες αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικές, καθώς αρχικά υπάρχει ο παράγοντας έδρα και η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει η ομάδα του την μπάλα στα πόδια της. Σχετικά με το επιθετικό κομμάτι, βλέποντας πως οι Βέλγοι δίνουν χώρους, θα προσπαθήσει να τους εκμεταλλευτεί.

Ανάλυση Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες της και μπορεί μεν να κέρδισε, όμως το 1-0 είναι αρκετά εύθραυστο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, κέρδισε εύκολα την Άντβερπ (3-0) και συνεχίζει τη μάχη της για την κορυφή. Στο σημερινό παιχνίδι, οι συνθήκες δεν είναι και τόσο υπέρ της, διότι θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Στην ουσία στο παιχνίδι της Τούμπας θα έχει μια ενδεκάδα... ειδικών συνθηκών και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστούν προβλήματα συνοχής. Βέβαια, οι αναπληρωματικοί της δεν είναι τυχαίοι παίκτες κι έχουν ποιότητα, οπότε παραμένει δυνατή.

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Προγνωστικά (18/04/24)

Μπορεί οι συνθήκες να είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, λόγω του παράγοντας της έδρας και των απουσιών που έχουν οι Βέλγοι, όμως με την εικόνα του πρώτου αγώνα και την κατάσταση των δύο ομάδων, αξία από τις στοιχηματικές εταιρίες υπάρχει στα γκολ. Η Κλαμπ Μπριζ δημιουργεί φάσεις και είναι αρκετά κινητική μπροστά, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αναγκασμένος να ψάξει το γκολ. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 που είναι σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Betmarket επιλογές

11/04, 22:00 ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ Goal/Goal & Over 2.5 @2.07

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ