Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα και μοναδικό λάθος…

Σε ματς τόσων πολλών λαθών, ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο ψύχραιμος από όλους…

PAOK24

Ένα και μοναδικό λάθος…

Τα φώτα μετά από ακόμα μία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, μπορεί να έχουν στραφεί, δικαιολογημένα, από χθες το βράδυ πρωτίστως στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στον Στέφαν Σβαμπ, αλλά σημαντικές λύσεις έδωσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αγωνιζόμενος στην τριάδα του κέντρου, μπροστά από τον Αυστριακό μέσο και τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προσπάθειά του να λύσει το πρόβλημα των αρκετών απουσιών που έχει η ομάδα του, αλλά και της ελάχιστης πίεσης που αυτή ασκούσε στους αντιπάλους της, φαίνεται πως με την ενεργοποίηση του Βραζιλιάνου μέσου τράβηξε έναν κρυμμένο άσο από το μανίκι του.

Ο Αουγκούστο σε ένα παιχνίδι λαθών, οι ασπρόμαυροι είχαν συνολικά 47, κατάφερε και στα 96 λεπτά που αγωνίστηκε να καταγράψει μόλις 1 . Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχοντας 7 εύστοχες μεγάλες μεταβιβάσεις. Στη στατιστική του εικόνα μέτρησε ακόμα 2 κλεψίματα, ενώ τελείωσε το ματς και με 2 τελικές προσπάθειες εντός της μεγάλης περιοχής.

Πραγματοποιώντας μία ισορροπημένη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα ο Αουγκούστο, έχοντας ένα νέο ρόλο που αναγκαστικά έχει κληθεί να καλύψει αυτό το διάστημα, βλέπουμε πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να αποτελέσει μία από τις σταθερές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, έναν παίκτη που θα κλείσει την όποια τρύπα εμφανιστεί στο χώρο του κέντρου, αλλά κυρίως έναν ποδοσφαιριστή που στα χέρια του Λουτσέσκου μπορεί να μεταμορφωθεί και να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτόν από τη στιγμή της απόκτησής του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ