Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Β’

Οι άνθρωποι πίσω από την ομάδα που θα ντεμπουτάρει στην SL2

PAOK24

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Β’

Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ Β’ με επικεφαλής τον Πάμπλο Γκαρσία, τους Θωμαΐδη, Σνάουτσνερ στο πλευρό του όπως συνέβη και στο διάστημα παρουσίας στην πρώτη ομάδα, και τα υπόλοιπα μέλη, ετοιμάζονται για την πρόκληση της παρουσίας στη Super League 2. Με αφορμή τη φωτογράφιση του τιμ, ακολουθούν τα βιογραφικά των μελών

Γιάννης Αμπατζίδης

Ο Γιάννης Αμπατζίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2014, στην κατηγορία Κ14, συνέχισε με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην φιναλίστ την σεζόν 2015-16 Κ15, συνεισέφερε με τις γνώσεις του και στην Κ20 και ακολούθησε η Κ19, με την οποία έχει πανηγυρίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Είναι μέλος και του τμήματος ανάλυσης video. Τη σεζόν 2020-21 ανήκε στο team της πρώτης ομάδας, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον ανήκει στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, κατέχει δίπλωμα UEFA A και από το 2007 έως το 2011 ήταν προπονητής και τεχνικός υπεύθυνος του ΠΑΟΝΕ. Ιδιαίτερη σημασία στο βιογραφικό του δίνει κανείς στο γεγονός ότι διετέλεσε εθελοντής διαιτητής στην 1η μικρή ολυμπιάδα. Μιλάει την αγγλική, την γερμανική και την ισπανική γλώσσα.

Δημήτρης Πετράκης

O Δημήτρης Πετράκης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2017 αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση των μικρών τερματοφυλάκων του PAOK Academy. Πλέον είναι γυμναστής αποκατάστασης στον ΠΑΟΚ Β. Είναι αριστούχος απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ , κάτοχος UEFA D, UEFA C, πιστοποίησης FIFA 11+, και κάτοχος μεταπτυχιακού από το ΔΠΘ για την «Λειτουργική διαχείριση των τραυματισμών σε αθλητές και ασκούμενους». Πρώην τερματοφύλακας στις ακαδημίες του Ηρακλή, του Αρη, του Απόλλωνα Καλαμαριά, διεθνής με την Εθνική Παίδων, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ανδρικές ομάδες Χελιδόνια και ΠΑΟΝΕ. Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει τις ακαδημίες Goalkeeper About, PST Keepers και Πεύκα.

Βασίλης Πετρόπουλος

Ο Βασίλης Πετρόπουλος εργάζεται στον ΠΑΟΚ από το 2014, οπότε και ανέλαβε την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων της ακαδημίας από τις πολύ μικρές ηλικίες έως και την κατηγορία Κ15. Τα τελευταία, αρκετά χρόνια, συνέχισε με τους γκολκίπερ της Κ19. Πλέον ανήκει στο επιτελείο του ΠΑΟΚ Β. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, φυσικά, ενώ κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B. Εχει προπονήσει, μεταξύ άλλων, τους τερματοφύλακες – από την κατηγορία Κ12 έως και Κ20 – της ΑΕ Φαλήρου, του Ηρακλή, στο τεχνικό team του οποίου εργάστηκε και στην Football League, του Μακεδονικού, ενώ εκπαίδευε τους τερματοφύλακες και στα Χελιδόνια.

Θεοχάρης Κομσής

Ο Θεοχάρης Κομσής ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 για να αναλάβει την εκγύμναση των παικτών της Κ19. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA Α’, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κινησιολογία και υποψήφιος διδάκτωρ ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ. Ως μέλος της Κ19 πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2020-21. Έχει εργαστεί ως γυμναστής στον Πλατανιά (Super League), στα Τρίκαλα (Football League) και στον Αιγινιακό (Football League). Εχει υπάρξει προπονητής και σε ακαδημίες, φυσικά, μεταξύ άλλων, σ΄ αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Διαθέτει δε, δίπλωμα ναυαγοσώστη, ενώ έχει εκδώσει κι αρκετές επιστημονικές εργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ