Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

STOP στις ανακρίβειες και στις καθυστερήσεις…

Όσα γίνονται και δεν… γίνονται

PAOK24

STOP στις ανακρίβειες και στις καθυστερήσεις…

Στο τέλος η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται και εκθέτει όσους επιχειρούν να την αποκρύψουν ή τέλος πάντων όσους δεν τη γνωρίζουν και προσπαθούν μέσα από την… ημιμάθεια να περάσουν λανθασμένα μηνύματα. Η Νέα Τούμπα καθυστερεί και παρά τις προσπάθειες να πέσει η ευθύνη στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη, τα στοιχεία ήρθαν και απέδειξαν ότι η όλη κατάσταση βαραίνει στο 100% την πολιτεία!

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατασκευάσει το νέο γήπεδο κολλάει στο προεδρικό διάταγμα που… θα εκδοθεί τους επόμενους μήνες,  ΚΥΡΙΩΣ όμως το πρόβλημα έχει να κάνει με το θέμα του Καυταντζογλείου. Γιατί… πώς ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία για τη Νέα Τούμπα αν δεν έχει εξασφαλίσει το που θα μετακομίσει για τρία ολόκληρα χρόνια;

Μόνο η FORZA τις περασμένες εβδομάδες έκανε ρεπορτάζ και ανέδειξε τα συγκεκριμένα προβλήματα που καθυστερούν τις διαδικασίες για τη συμφωνία με το Καυταντζόγλειο. Ο Ιβάν Σαββίδης τα ανέφερε προχθές, μετρώντας και τις ημέρες που πέρασαν από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στην έκθεση. Γιατί πράγματι πέρασαν 3 εβδομάδες και ακόμη δεν έχουμε την υπουργική απόφαση που επικυρώνει το ρύθμιση η οποία επιτρέπει στην ΠΑΕ να προχωρήσει τα έργα στο εθνικό στάδιο. Το πιο εξοργιστικό είναι ότι πέρασαν 2 μήνες από τότε που ο ΠΑΟΚ απέστειλε την ολοκληρωμένη πρότασή του για τα έργα που απαιτούνται στο στάδιο και ακόμη η ΓΓΑ ή η διοίκηση του Καυταντζογλείου δεν έχουν απαντήσει!!

Μαζεύονται όσοι διέδιδαν ανακρίβειες για Σαββίδη

Είχαμε αρχές Σεπτεμβρίου όταν ξεκίνησαν οι… παράξενες επιθέσεις κατά του Ιβάν Σαββίδη από την πλευρά πολιτικών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Κακά τα ψέματα οι επιθέσεις κορυφώθηκαν όταν το βράδυ του Σαββάτου στα εγκαίνια της έκθεσης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε με στυλ ότι… «όλα είναι έτοιμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και περιμένουμε από τον επενδυτή να ξεκινήσει».

Στο ίδιο ακριβώς κλίμα κινούνταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, που τότε έθετε… ρητορικές ερωτήσεις δημιουργώντας εντυπώσεις: «Υπάρχει οποιοσδήποτε προβληματισμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει η Νέα Τούμπα; Γιατί δε λύνεται από τώρα το ζήτημα της μίσθωσης του, ώστε να μη δηλητηριάζεται η ατμόσφαιρα με φήμες περί έλλειψης συνεργασίας των δύο πλευρών;  Γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν διατρανώνει τη βούληση να προχωρήσει με την κατασκευή του γηπέδου;  Πως απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διεθνή οικονομική συγκυρία να αναβάλει όλες τις επενδύσεις του για ένα διάστημα;»

Τρεις εβδομάδες μετά, ο ίδιος βουλευτής αναγκάστηκε να ανασκευάσει, αφού βέβαια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όλες οι εκκρεμότητες που σχετίζονται ΜΟΝΟ με κυβερνητικές πρωτοβουλίες: ««Χαιρετίζω τη δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει την κατασκευή του γηπέδου μόλις υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο στην περιοχή της Τούμπας. Για το θέμα του Καυτανζογλείου πιέζω και προσωπικά να επιταχυνθεί η διαδικασία».

Ευτυχώς, έστω και έτσι έμαθαν όλοι τι γίνεται και τι ΔΕΝ γίνεται με την κωλυσιεργία στα θέματα του Καυταντζογλείου…

Ο Μαυρωτάς δηλώνει… άγνοια

Την τελική σφραγίδα στη συμφωνία –όταν αυτή προκύψει- μεταξύ του ΠΑΟΚ και της διοίκησης του Καυτανζογλείου σταδίου θα βάλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πόσο ενημερωμένοι, όμως, είναι στη ΓΓΑ γύρω από το ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο εθνικό στάδιο της Θεσσαλονίκης;

Η FORZA ήρθε σε επικοινωνία την προηγούμενη εβδομάδα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος βρίσκονταν στο εξωτερικό και, πιο συγκεκριμένα, στη Σλοβενία, όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η διάσκεψη των Γραμματέων Αθλητισμού των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μαυρωτάς δήλωσε άγνοια (!) για την πλήρη πρόταση παρεμβάσεων και κοστολογίου, που έχει υποβάλλει ο ΠΑΟΚ σε Καυτανζόγλειο και ΓΓΑ, σημειώνοντας ότι πρώτα θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ και στη συνέχεια να τοποθετηθεί επί του θέματος!

Η FORZA αναζήτησε εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες τον Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος απέφυγε να πάρει οποιαδήποτε θέση.

Πηγή: FORZA 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ