Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η ομάδα μπάσκετ που έχασε και οι αποδείξεις για το ότι δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Υπήρχε η καλοπροαίρετη αίσθηση και στον ΠΑΟΚ, ότι οι όποιες καθυστερήσεις στο θέμα του Καυταντζογλείου, δημιουργούνταν από τη δεδομένη-παραδοσιακή κωλυσιεργία που προκύπτει πάντα στο ελληνικό δημόσιο.

Όταν όμως τους έφεραν τη σύμβαση για τον αγώνα της κ19 που έπρεπε να παίξει εκεί με τη Ζίλινα, δύο μέρες πριν το γεγονός, όταν εκεί έγραψαν τα μύρια όσα προκλητικά και παράξενα (μέχρι και ότι θα διακόψουν τον αγώνα αν αναρτηθεί προσβλητικό πανό) όταν τους χρέωσαν με ένα απίστευτα μεγάλο ποσό και όταν στην πορεία έγινε ό τι έγινε με τον ΠΑΟΚ Β, εμπέδωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι… υπάρχουν κάποια γραφεία που με πρόθεση και με σχέδιο θα κάνουν τα πάντα  για να ΜΗΝ πάει ποτέ ο ΠΑΟΚ στο εθνικό στάδιο.

Στην ανακοίνωσή του το Καυταντζόγλειο, ΔΕΝ διέψευσε τους όρους που το PAOK24 δημοσιοποίησε. Δεν μπορούν να διαψεύσουν ότι ζητάνε φυσικό πρόσωπο ως εγγυητή, δεν διαψεύδεται ότι ζητάνε ποσοστό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν μπορούν να διαψεύσουν και το εξής εξοργιστικό: Στη σύμβασή που απέστειλαν σήμερα στην ΠΑΕ, ορίζουν ότι για τη χρήση και συντήρηση του χλοοτάπητα πρέπει ο ΠΑΟΚ να συμφωνήσει με την άλλη ΠΑΕ (ούτε την ονοματίζουν, αλλά εννοούν τον Ηρακλή) και ΑΝ τελικά δεν συμφωνήσουν μεταξύ τους, τότε ΔΕΝ μπορεί να υπογραφεί κανενός είδους συμφωνία!

Μετά από όόόόλα αυτά, αμφιβάλει κανείς ότι ΔΕΝ θέλουν τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο και έτσι προσπαθούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην μετακόμιση από την Τούμπα;

Τι απαντάει το Καυταντζόγλειο και η διοίκησή του σε όλα αυτά; Τι παραδέχεται στο τέλος της ανακοίνωσής του: «Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΕΔ του ΚΕΣ δε μπορεί μόνη της να επιλύσει αυτό το ζήτημα». Εδώ είναι όλο το μυστικό! Πίσω από όλα είναι η ΓΓΑ και ο Αυγενάκης.

Πιστεύει κανείς ότι έχει καλή διάθεση να δώσει λύσεις; Ή θα πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο (διοίκηση-ΓΓΑ και το αντίστροφο) ή θα βρίσκουν χίλιες δύο άλλες αφορμές να καθυστερούν…

Λύση πάντως ΔΕΝ θέλουν να δώσουν.  Όχι επειδή δεν μπορούν. Δεν έχουν τη βούληση…

* Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ έδωσε δεύτερο επίσημο παιχνίδι και υπέστη δεύτερη ήττα, από μία ακόμη ομάδα που ήταν στα μέτρα του. Αυτό δεν είναι καλό. Η αρχή και οι νίκες είναι πάντα σημαντικές για την αυτοπεποίθηση μίας ομάδας. Τώρα όλοι έχουν ένα μεγαλύτερο σφίξιμο για το επόμενο ματς, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι στην Πάτρα με τον Προμηθέα . Οι σημερινοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ πήραν 14 ριμπάουντ περισσότερα, εκ των πραγμάτων είχαν περισσότερες κατοχές και στο τέλος εκείνοι έβαλαν τα μεγάλα σουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ τα έχασε μια και οι παίκτες του εκτελούσαν βεβιασμένα.

Η ομάδα συνεχίζει, είναι βέβαιο ότι θα ανέβει , αλλά όπως ισχύει και στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα τώρα στην αρχή σε βοηθούν να διανύσεις πιο γρήγορα τον δρόμο, ή αν δεν «κάτσουν» τότε διαμορφώνουν λίγα παραπάνω εμπόδια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ