Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-5: Εμφατική νίκη στο Ηράκλειο για την Κ15

Ευρεία εκτός έδρας νίκη για την “πρωτάρα” Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League

PAOK24

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-5: Εμφατική νίκη στο Ηράκλειο για την Κ15

Η Κ15 του ΠΑΟΚ νίκησε με 5-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, κι έφτασε εύκολα στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Στο 8′ ο Τσιφούτης με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1 και στο 11′ ο Ελευθεριάδης με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ για τον Δικέφαλο. Το 0-3 έγινε στο 18′ με αυτογκόλ των γηπεδούχων και λίγο πριν το ημίχρονο, στο 38′, με διαγώνιο σουτ ο Ντούνγκα έγραψε το 0-4.

Στο 49′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, ο Μπελερής απέκρουσε για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην επαναφορά οι γηπεδούχοι σκόραραν και μείωσαν σε 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε και πάλι ο Ντούνγκα στο 54′ με σουτ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπελερής, Κοσίδης, Βυρσοκινός, Σελλάς, Ντούγνκα, Πάνος (40′ Δριγκάκης), Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος (40′ Ταχμετζίδης), Τσίτσιλας (40′ Βασίλι), Τσιφούτης (40′ Δημόπουλος), Ρωμανίδης (18′ λ.τ. Καρακώστας).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Μία επιστροφή και μία απουσία

Τα δεδομένα για τον Βόκολο με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (17:00).

Ο Λεωνίδας Βόκολος, καταστρώνει τα πλάνα του και θα καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Νταβίντ Σιμόν να είναι ξανά στη διάθεσή του.

Ο Σιμόν εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Φάνης Τζανδάρης δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός, με τη Λαμία να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μία τελευταία προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ