ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παίζουν αντίπαλοι και μετά… επιστρέφουν
Μονομαχία με φόντο την πρόκριση στα μπαράζ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ: Το γκολ του μήνα από τον Τσόλακ!
Ένα ποδοσφαιρικό αριστούργημα από την ομάδα του Δικεφάλου

Best Goal για τον μήνα Απρίλιο, ψηφίστηκε αυτό του Αντόνιο Τσόλακ με τον Ολυμπιακό, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Ίνγκασον «άνοιξε» στα δεξιά για τον Λύρατζη, αυτός μετά από καταπληκτική ενέργεια πάσαρε στον Σβαμπ. Ο αυστριακός με μπαλιά-ποίημα με το εξωτερικό φάλτσο βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος έσπασε με την μία στον Τσόλακ και εκείνος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1, που έδωσε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στον τελικό.
Ο Κροάτης επιθετικός συγκέντρωσε το 54,81% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο το γκολ του Ελ Καντουρί με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και τρίτο, αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για τα πλέι-οφ.
https://www.youtube.com/watch?v=i67hfTZAX9k

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής για την νέα σεζόν, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα η μετακίνηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, για την θέση του τερματοφύλακα.
Όπως είχαμε ενημερώσει στο PAOK24, ο Κοτάρσκι βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό στην λίστα του ΠΑΟΚ. Πλέον μετά το αντίο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο ΠΑΟΚ κινείται γρήγορα για την κάλυψη της θέσης "1" με την αγορά του 22χρονου Κροάτη τερματοφύλακα.
Ο Κοτάρσκι αγωνίστηκε φέτος στην Γκόριτσα, ομάδα της χώρας του, ως δανεικός από τον Άγιαξ. Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Την φετινή χρονιά «έγραψε» 28 συμμετοχές με την Γκόριτσα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις 8 από αυτές.
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών, καθώς απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το deal.

Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ολοκλήρωσε με επιτυχία προγραμματισμένη επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και συγκεκριμένα στον πρόσθιο χιαστό.
Ο Σουηδός επιθετικός πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μίλαν, η οποία ανέβηκε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια. Ο ίδιο δήλωσε μετά την φιέστα του πρωταθλήματος, πως ενδεχομένως να ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο ποδόσφαιρο, ωστόσο τα πράγματα γίνονται πλέον πολύ δύσκολα γι αυτόν.
Η ανακοίνωση των «Ροσονέρι»:
«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χειρουργήθηκε στο αριστερό του γόνατο από τον Δρ. Μπέρτραντ Σονερί-Κοτέτ, στο Νοσοκομείο Jean Mermoz στη Λιόν. Η αρθροσκόπηση είχε προγραμματιστεί από καιρό για την οριστική επίλυση της αστάθειας της άρθρωσης μέσω της ανακατασκευής του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, με πλάγια ενίσχυση και επιδιόρθωση μηνίσκου. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και το διάστημα αποθεραπείας υπολογίζεται σε 7-8 μήνες»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!