Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δικέφαλος το πάνω χέρι! (vids)

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ο Δικέφαλος το πάνω χέρι! (vids)

H σημερινή αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας (16:00), θα είναι μόλις η 5η στην ιστορία των δύο ομάδων!

Στις προηγούμενες τέσσερις, ο Δικέφαλος πανηγύρισε τρεις νίκες και μία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν πετύχει συνολικά έξι γκολ και να έχουν δεχθεί μόλις ένα…



ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογευματινό ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (28/4, 19:30) στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Όπως έγραψε και ο Δικέφαλος του Βορρά, «δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις, αλλά για έργα», με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει την εικόνα της ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Εκόνγκ, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά κατά την εφετινή περίοδο. Κατά τ' άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή, κάτι το οποίο συμβαίνει και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. H προπόνηση της Παρασκευής (26/4) έχει οριστεί για τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο που θα του εξασφαλίσει την αποφυγή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα, κάτι δυσανάλογο με το ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει συνολικά, την πορεία που έχει πραγματοποιήσει, το θέαμα και τα πολλά γκολ. Μπροστά του παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βγάλει αντίδραση, με την ΑΕΚ, και στη συνέχεια μια διακοπή που θα βοηθήσει πολύ σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο (pics)

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου άλλοτε μπακ του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένας από τους καλύτερους αριστερού μπακ που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μασιέλ Λίνο, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Ο 46χρονος Βραζιλιάνος, ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ παράλληλα σχολίασε σε μια ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας πως θα βρίσκεται στην Τούμπα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. «Θα είμαι στην Τούμπα ενάντια στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό» έγραψε χαρακτηριστικά, γεγονός που δείχνει ότι θα βρίσκεται αρκετές μέρες στην πόλη μας.

Ο Λίνο κατέγραψε 220 συμμετοχές με 16 γκολ και 41 ασίστ στον ΠΑΟΚ, στην πενταετία που αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τελική ευθεία ενόψει ΑΕΚ

Πως προετοιμάζονται οι «ασπρόμαυροι» για το ντέρμπι της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των Play-Off στην Stoiximan Super League, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός πως δεν βλέπει κανένα από τα ονόματα των παικτών του στο απουσιολόγιο, εκτός -φυσικά- από του Γουίλιαμ-Τρόοστ Εκόνγκ που είναι εκτός με βαριά θλάση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει το τελευταίο του χαρτί στο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να έχει πολλές πιθανότητες έχοντας χάσει βαθμούς στη Λαμία. Με την τελική κατάταξη να είναι εξίσου σημαντική με την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει την εικόνα που παρουσίασε σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Αθανάσιος Διάκος».

Θυμίζουμε πως η τέταρτη θέση, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Άρη, αφήνει την -όποια- ομάδα εκτός Ευρώπης από την επόμενη σεζόν. Γεγονός που σε κάθε περίπτωση δεν θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ