Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β’

2-2 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ αντιμετώπισε τη Βέροια σήμερα, σε φιλική αναμέτρηση στη Σουρωτή, καθώς ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε η Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Ο Δικέφαλος έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως οι παίκτες του Γκαρσία είχαν τις «απαντήσεις».

Η Βέροια προηγήθηκε στο 51′, με τον Χατζηστραβό στο 60′ να κάνει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έξι λεπτά αργότερα με εύστοχο πέναλτι πήραν ξανά «κεφάλι», όμως με τον ίδιο τρόπο «απάντησε» ο Γαϊτανίδης στο 85′ για το 2-2.

Πλέον αναμένεται απόφαση για τη σέντρα στην SL2 και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων…

Ταλιχμανίδης (72′ Μπουργάνης), Καλουτσικίδης, Τάχατος (72′ Αποστολόπουλος), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Γαιτανίδης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (72′ Μελετίδης), Σπυρίδης (58′ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Φασίδης), Πανίδης (72′ Κουλούρης).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ