ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σε αυτά εστίασε ο Λουτσέσκου
Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την Κοπεγχάγη

Γνωριμία με τον Πάρκεν Στάντιον το βράδυ της Τετάρτης για τον ΠΑΟΚ ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League.
Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο και μάλιστα κλειστό εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκεί.
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι ζητώντας από τους παίκτες του να κάνουν στο γήπεδο όσα ζητάει από αυτούς για την ώρα του αγώνα.
Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, λοιπόν, αφορούσε την ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και το δεύτερο την αντιμετώπιση επιθέσεων. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διτερμα στο μισό γήπεδο.

Πλάνα από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΑΟΚ, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, τους τερματοφύλακες και τις ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας να βρίσκονται στο επίκεντρο.
https://www.youtube.com/watch?v=V6BGG_MTUhs
MEDIA
Λίγο πριν το δεύτερο φιλικό (vid)
Το PAOK24 News εστιάζει στα έως τώρα πρόσωπα της προετοιμασίας

Live από το Άπελντοορν το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή του PAOK24 News στο YouTube με όλα τα τελευταία «ασπρόμαυρα» νέα.
Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Ανασταδιάσης ανέλυσαν και σχολίασαν την τελευταία διπλή προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το φιλικό του Σαββάτου με την Γκρόνιγκεν.
Απολαύστε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής!
https://www.youtube.com/watch?v=hd3GmNnysE8

Στο επίκεντρο των ρουμανικών μέσων ενημέρωσης μπαίνει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μιτρίτσα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Στεάουα Βουκουρεστίου και Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα «μάχονται» για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ρουμανία.
Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του, οι πιθανότητες για να συμβεί το παραπάνω είναι μάλλον μηδενικές.
Και αυτό γιατί ο Μιτρίτσα θέλει να επιστρέψει στο MLS και στην ομάδα της Νέας Υόρκης με την οποία έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο.
Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζουν και οι οικονομικές απολαβές που θα έχει σε σύγκριση με το να επιστρέψει σε ομάδα της Ρουμανίας.
Την ίδια ώρα, ο Μιτρίτσα, σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας ProSport, είναι έτοιμος να μην κάνει αποδεκτή από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε κλήση του στην εθνική Ρουμανίας, αφού αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά στα παιχνίδια που προηγήθηκαν για το Nations League.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!