Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ δεν γυρίζει τα παιχνίδια…

Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ όταν δεχθεί το πρώτο γκολ

PAOK24

Ο ΠΑΟΚ δεν γυρίζει τα παιχνίδια…

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το δέκατο τέταρτο για τον Δικέφαλο στη σεζόν, με το τέρμα του Αγκιμπού Καμαρά να αναγκάζει τον ΠΑΟΚ από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να κυνηγάει την ανατροπή στο σκορ χωρίς επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό πως και σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες που οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ, σε καμία δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Ιρλανδία κόντρα στην Μποέμιανς ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, καταφέρνοντας μόνο να μειώσει με το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα σε 2-1. Στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League, η Ριέκα προηγήθηκε μέσα στην Τούμπα με γκολ του Λεπινίτσα, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο τέλος της αναμέτρησης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κόντρα στον ΝΠΣ Βόλα για την έκτη αγωνιστική, οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν ξανά να κυνηγούν το σκορ κόντρα στους Βολιώτες, έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 4-1, αλλά το τελικό 4-4 στέρησε την πρώτη ολική επαναφορά της σεζόν. Στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” από το μισάωρο ο Δικέφαλος βρέθηκε με 2 γκολ πίσω και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με το γκολ του Τόμας Μουργκ.

Σε 5 παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε πρώτος γκολ, σε κανένα δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη, γνωρίζοντας 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Είναι φανερό πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του πρέπει να βρουν τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, η αλλαγή της εικόνας κόντρα στον Ολυμπιακό μόλις πέρασαν στο αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιριστές-προσωπικότητες όπως ο Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί, φαίνεται πως είναι το αντίδοτο. Η διαχείριση των ειδικών καταστάσεων σε μία αναμέτρηση απαιτεί εμπειρία και ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει με όλους τους παίκτες που μπορούν να τον βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις στη διάθεση του προπονητή του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βαγγέλης Πάνος

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ