ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρέμεινε πρώτη η Σλόβαν Μπρατισλάβας
Επικράτησε της Τρέντσιν
Δύσκολη νίκη με 3-2 σημείωσε η Σλόβαν Μπρατσιλάβας στο «Stadion na Sihoti» με αντίπαλο την Τρέντσιν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, κι εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, ούσα πρώτη με 32 βαθμούς έναντι 29 της Σπάρτακ Τρνάβα.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Γιάκουμπ Κάντακ στο 42΄, προσπέρασε με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο από τους Εζεκιέλ Χέντι (50΄) και Γιάρομιρ Ζμραλ (52΄), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Φιλίπ Αζανγκό στο 64΄.
Τελικά, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις έδωσε ο Χέντι με το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση, στο 82ο λεπτό.
Η σύνθεση της Σλόβαν: Χόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (88΄ Αμπένα), Κανκάβα, Ραμπιού (77΄ Μραζ), Ζμραλ (89΄ Βάις), Ντράζιτς (46΄ Κάβριτς), Γκριν (46΄ Ντα Σίλβα), Χέντ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με Σιέλη η αποστολή του ΟΦΗ!
Οι “εκλεκτοί” του Χρήστου Κόντη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός!
Με μία προπόνηση στο ΒΑΚ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος αυτής, ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία βρίσκεται και ο Χρίστος Σιέλης ο οποίος ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό τον τραυματισμό του. Αντίθετα, "κόπηκαν" όπως αναμενόταν οι τραυματίες Χριστογεώργος, Ισέκα και Χνάρης, όπως και οι οι Μαρινάκης, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Σιτμαλίδης. Κουτσουπιάς.
Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους Λίλο, Κατσίκα, Καλαφάτη, Σιέλη, Νικολάου, Κωστούλα, Πούγγουρα, Κρίζμανιτς, Ντίκμαν, Αποστολάκη, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραχάλιο, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Κανελλόπουλο, Φούντα, Ρομάνο, Νους, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη, Θεοδοσουλάκη και Κόντρο.
Στο 24ο λεπτό βρίσκεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους "κιτρινόμαυρους" να προηγούνται με 2-0, με τον Μουκουντί να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από "στημένη" φάση.
Σε ό,τι αφορά το 2-0, σκόρερ χρίστηκε ο Κοϊτά στο 23ο λεπτό...
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-3.
Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 31 με τον Κυριακίδη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 40 με τον Αντωνακάκη.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε εκ νέου με τον Αζούζ στο 53ο λεπτό, με τον Σιτμαλίδη να ισοφαρίζει για δεύτερη φορά στο 65.
Τη λύση και το τρίποντο για την ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί έδωσε στο 84ο λεπτό ο Γραββάνης, γράφοντας το 2-3.
Οι ασπρόμαυροι στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ζρίνσκι.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ Κ19: Κετενόγλου, Κοζυράκης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης(63' Αρβανιτάκης), Κόντεκας, Ασμαριανάκης, Μπαλάσης, Παπαδάκης, Αντωνακάκης, Σιτμαλίδης, Ντρέιαϊ(60' Μάρα)
ΠΑΟΚ Κ19: Μπελερής, Σιμνόβετς, Τσιάλης, Αυγητίδης, Τοπαλίδης(60' Ψυρούκης), Κάνιος, Κυριακίδης, Αζούζ, Γραββάνης, Ματέρα(60' Μπέρδος), Κρομμύδας(71' Μώκος)




