Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάις: «Με τέτοια απόδοση δεν κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος για τη νίκη, δυσαρεστημένος για την απόδοση των παικτών του ο Βλάντιμιρ Βάις!

Στέργιος Αναστασιάδης

Βάις: «Με τέτοια απόδοση δεν κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ»

Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του είχε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν, ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, παρά το ότι η ομάδα του κέρδισε με 4-1 και “έπιασε” τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του ομίλου, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Κοπεγχάγη.

Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Σλοβάκος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων:

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη, ήταν καθήκον μας να πάρουμε έξι πόντους με τη Λίνκολν. Ωστόσο, μπήκαμε στο ματς με καταστροφικό τρόπο, μπορούσαμε να χάνουμε με 2-0 στο 5ο λεπτό.

Δεν κάναμε τίποτα σωστά, είτε στις προσωπικές μονομαχίες είτε ΄στην ανάπτυξή μας, ενώ και ο Κάσι και ο Αμπένα έκαναν μεγάλα λάθη στο κέντρο της άμυνας. Πρέπει να δουλέψουμε.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών. Ήταν αδύναμη η απόδοση ορισμένων. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να μας τιμωρήσει, αλλά φυσικά είμαστε τόσο ποιοτικοί που βάζουμε γκολ. Αλλά και πάλι, ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε.

Είμαι πάντα θυμωμένος όταν κάνουμε ένα ηλίθιο λάθος. Κάναμε αρκετά τέτοια, ενώ μπορέσαμε να τελειώσουμε το ματς σχετικά ήρεμα. Ο αντίπαλος προσπάθησε, το ποδόσφαιρο του Γιβραλτάρ έχει βελτιωθεί. Ωστόσο, χρέος μας ήταν να πάρουμε 6 βαθμούς, κάτι που καταφέραμε. Χάρη σε αυτό, πηγαίνουμε σπίτι ικανοποιημένοι, αλλά προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος.

Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Πιστεύω πως θα έρθει κόσμος να μας στηρίξει και θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στις 25 Νοεμβρίου.

Πρώτα βέβαια έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ρουζομπέροκ. Τον ΠΑΟΚ θα τον σκεφτούμε μετά.

Ο όμιλος είναι ανοιχτός, μετρώντας ο καθένας απέναντι στον Λίνκολν 6 βαθμούς. Θα δούμε τι χαρτιά θα έχουμε στα χέρια μας όταν θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ήδη πως πρέπει να τον κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ