Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει με 10 ο ΠΑΟΚ Β’… (vid)

Από τις αρχές του δεύτερου μέρους κόντρα στη Βέροια

Συνεχίζει με 10 ο ΠΑΟΚ Β’… (vid)

Ο ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε νωρίς με τον Πανίδη, αλλά η Βέροια, έκανε την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα, σε διάστημα τριών λεπτών.

Στο 51ο λεπτό μάλιστα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σαλαμούρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

Δείτε τη φάση:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ