Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλοβακία: Lockdown δύο εβδομάδων!

Ρεκόρ κρουσμάτων κι απόφαση για κλείσιμο

PAOK24

Σλοβακία: Lockdown δύο εβδομάδων!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ: Η κατάσταση στη Σλοβακία είναι εξαιρετικά δύσκολη και μέρα με τη μέρα, τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και τα ΜΜΕ της χώρας μεταφέρουν πλέον πως η Κυβέρνηση της χώρας πήρε την απόφαση για γενικό lockdown δύο εβδομάδων!

Ουσιαστικά, στη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα επιτρέπονται μόνο οι μετακινήσεις για την αγορά ειδών ανάγκης, για την εργασία, το σχολείο ή για ιατρικές επισκέψεις, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Έντουαρντ Χέγκερ.

“Η κατάσταση είναι σοβαρή”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι αν υπάρξει χαλάρωση, αυτή θα αφορά μόνο τους εμβολιασμένους.

Μεταξύ άλλων, κλείνουν τα μαγαζιά της εστίασης, ενώ ήδη στην Μπρατισλάβα κυκλοφορούν ελάχιστοι στους δρόμους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ