Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωινό ραντεβού και… ενδεκάδα!

Οι επιλογές ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη!

Στέργιος Αναστασιάδης

Πρωινό ραντεβού και… ενδεκάδα!

Στη Νέα Μεσημβρία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και όλοι όσοι στελεχώνουν το “ασπρόμαυρο” ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς στις 10:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση που θα σηματοδοτήσει την αρχή και το… τέλος της προετοιμασίας του Δικεφάλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα (19:30).

Κατά τη διάρκειά της, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να εξωτερικεύσει μέρος ή το σύνολο των σκέψεων του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους “κίτρινους”, με την επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών που δεν ταξίδεψαν στη Σλοβακία να του δίνει… έξτρα επιλογές για τη στελέχωση της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή βρίσκονται οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ κανονικά υπολογίζεται φυσικά και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Κάπως έτσι, ο Λουτσέσκου έχει επιλογές για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, με τους Πασχαλάκη, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδη, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι να πρέπει να θεωρούνται “σίγουροι”.

Από εκεί και πέρα, για το δεξί άκρο της άμυνας “ερίζουν” οι Λούκας Τέιλορ και Ροντρίγκο Σοάρες, οι Φερνάντο Βαρέλα και Ενέα Μιχάι είναι υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού στόπερ, ενώ Στέφαν Σβαμπ και Άντερσον Εσίτι είναι οι επιλογές για τη θέση δίπλα στον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Σε ότι αφορά τη θέση πίσω από τον προωθημένο επιθετικό – ο οποίος θα είναι πιθανότατα ο Σφιντέρσκι – και αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, υπάρχουν τόσο οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί όσο και ο Τόμας Μουργκ, καθώς δύσκολα ο Μιτρίτσα θα κριθεί έτοιμος να βρεθεί στο χορτάρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, προερχόμενος από έναν μήνα “απραξίας”.

Στον αντίποδα, δεδομένη είναι η απουσία των Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νέλσον Ολιβέιρα και… σχεδόν δεδομένη αυτή του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, του οποίου η κατάσταση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην Μπρατισλάβα θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων – Η πιθανή ενδεκάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», τα «Πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ