Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-3 (Live)

Ζωντανά από το PAOK24 η μάχη του ΠΑΟΚ Β

Θωμάς Παπάς

Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β 0-3 (Live)

Τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ Β παίρνει την πρώτη του νίκη με 0-3 επί του Απόλλωνα Πόντου στη Superleague 2. Ακολουθεί ρεπορτάζ στο PAOK24.

Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Τρία λεπτά υποδεικνύει ο τέταρτος.

82′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Δυνατό σουτ του Γρόσδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη και πέφτοντας δεν περνάει τη γραμμή. Παραμένει το 0-3.

78′ Νέα ωραία ενέργεια από τον Κούτσια, γυρνάει στον Γρόσδη, που όμως από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει αδύναμο σουτ.

75′ Τέταρτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Χατζηστραβός, που είχε την ασίστ στο 0-2. Στη θέση του ο Γρόσδης.

Έχουμε περάσει το 70ο λεπτό. Το 0-3 υπέρ των ασπρόμαυρων παραμένει με το ρυθμό να έχει πέσει αισθητά. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κρατά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα.

67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κούτσια να κάνει το χατ τρικ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κινήθηκε έξω από την περιοχή, έκανε την τρίπλα, έπιασε το δεξί διαγώνιο σουτ με τη μπάλα όμως να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Καλογέρη

Νέα αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Κουλούρης, στη θέση του ο Πανίδης.

62′ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Περνά εκτός ο Γαϊτανίδης. Στη θέση του ο Τζίμας, που είχε ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Βέροια, την Τετάρτη.

0-3 για τον ΠΑΟΚ στο 60′ Κάθετη πάσα από τον Γαϊτανίδη μέσα στην περιοχή για τον Κούτσια, ο Καλογέρης προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

55′ Δεν έχει αλλάξει κάτι στο σκηνικό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έχουν την υπεροχή των κινήσεων με τους γηπεδούχους να έχουν οπισθοχωρήσει κάπως, προσπαθώντας ν’ ανταπεξέλθουν στην πίεση του ΠΑΟΚ.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος

Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Κουλιεράκης και Μανωλιούδης. Στη θέση τους περνούν οι Τσοπούρογλου και Παναγιώτου

Τέλος Ημιχρόνου: 0-2

Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ και πάλι ο Κούτσιας. Ο Τσαούσης έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Κούτσια που σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πολίτη δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ Β.

Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 0-2 στο 45′.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τσιγγάρας βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Γαϊτανίδη, που έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση από τα δεξιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην αναμέτρηση. Οι ασπρόμαυροι, που ήταν καλύτεροι και πριν το τέρμα τους, πλέον μετά την αποβολή, καλούνται να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 40ο λεπτό παραμένει το 0-1.

Ο Μπαργκάν σήκωσε το πόδι στο κεφάλι του Κουλιεράκη, που πέρασε εκτός για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Με δέκα παίκτες ο Απόλλων Καλαμαριάς. Πάρα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπαργκάν, στον Κουλιεράκη, με αποτέλεσμα να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γιώργος Κούτσιας μετουσιώνει με πολύ όμορφο τρόπο σε γκολ, την πολύ καλή του εμφάνιση ως τώρα.

Γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 34′ και 0-1. Μετά την εκτέλεση του άουτ οι παίκτες του Γκαρσία αναπτύχθηκαν γρήγορα, ο Χατζηστραβός από τα αριστερά πήρε και μία κόντρα, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, εκεί ήταν ο Κούτσιας, που κατέβασε ωραία τη μπάλα, προσποιήθηκε και με δυνατό σουτ την έστειλε στο δεξί παραθυράκι του Πολίτη.

32′ Πρώτο κόρνερ για τους γηπεδούχους. Πρώτη τελική με τον Αμαραντίδη να τσιμπά την μπάλα στο πρώτο δοκάρι τη μπάλα.

30‘. Κίτρινη κάρτα στον έτερο στόπερ του ΠΑΟΚ, Μανωλιούδη. Δεύτερη κάρτα για τους ασπρόμαυρους

Αποδίδει εξαιρετικά ως τώρα το δίδυμο Τσιγγάρας – Ουεντραόγκο με τον μέσο από την Μπουργκίνα Φάσο να είναι σχεδόν αλάνθαστος κερδίζοντας πολλές κατοχές για τον ΠΑΟΚ

25′ Αρκετά σταθεροί τώρα οι Τσαούσης και Κουλιεράκης έχουν καθαρίσει όλες τις υποψήφιες φάσεις. Πολύ αυστηρή κάρτα τώρα στον Κουλιεράκη. Υπερβολική απόφαση. Φάουλ σε καλό σημείο. Πολύ ψηλά η εκτέλεση του Νγκονγκ.

20′ Έπεσε κάπως ο ρυθμός στο παιχνίδι. Πρώτη κίτρινη για τον Απόλλωνα με τον Καλαϊτζίδη να τιμωρείται για το σκληρό μαρκάρισμα στον Χατζηστραβό.

0-5 τα κόρνερ για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, που έχει την πρωτοβουλία στο παιχνίδι

14′ Τρίτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, που πιέζει όλο και περισσότερο κυρίως από τα αριστερά με τον Κουλούρη. Περνάει η φάση για τον ΠΑΟΚ, δεν απομακρύνεται η μπάλα. Τέταρτο κόρνερ στο 15′.

12′ Νέα τελική και πάλι με τον Κούτσια. Ελίχθηκε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε κάπου και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Πολίτη. Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ. Εκτέλεση από τον Τσαούση, κεφαλιά του Κούτσια, περνάει ψηλά άουτ.

10′ Ο ΠΑΟΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πιέζει πολύ και κλέβει μπάλες στο κέντρο με τους Ουεντραόγκο και Τσιγγάρα με τον Κούτσια να είναι ιδιαίτερα κινητικός και να προσπαθεί διαρκώς να φύγει στην πλάτη της άμυνας.

Περνάει ανεκμετάλλευτο για τον Δικέφαλο.

5′ Πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ με τον Κούτσια. Κατέβασε ωραία στην περιοχή, έκανε το γυριστό με το αριστερό αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

14:45 Σέντρα στην αναμέτρηση

Μήνυμα από τους παίκτες των δύο ομάδων, εναντίον της βίας κατά των γυναικών

14:43 Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης

14:30 Ολοκληρώνεται το ζέσταμα. Στις 14:45 η σέντρα.

Ο Απόλλων μετρά 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες) σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, με τους Καλογέρη και Δαλιανόπουλο να σημειώνουν τα τέρματα.

Από πλευράς των τυπικά γηπεδούχων ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει επιλέξει τους: Πολίτη, Δαλιανόπουλο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδη, Δεινόπαπα, Νγκονγκ, Μπαργκάν, Παπαϊωάνου, Καλογέρη, Αμαραντίδη και Φράγκο.

14:20 Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανσή τους. Λιγοστός ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στον πάγκο θα είναι οι: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Τζίμας, Πανίδης, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Γρόσδης.

Για το βασικό του σχήμα, ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε τους:

Μπουργάνη, Αποστολόπουλο, Τσαούση, Κουλιεράκη, Μανωλούδη, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Γαϊτανίδης, Κούτσιας.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Superleague 2 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα του Απόλλων Πόντου. Το παιχνίδι ωστόσο διεξάγεται και πάλι στο γήπεδο του Μακεδονικού, καθώς οι δύο ομάδες έχουν την ίδια έδρα. Οι ασπρόμαυροι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, αφού ως τώρα μετρούν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Κατοικος (Αθηνών) με βοηθούς τους Αντώνιο Κουκούμη (Καβάλας) και Νικόλαο Σάββα (Σερρών), ενώ 4ος ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Συμεών Σπύρου (Καστοριάς).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ