Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (Live & Stream)

Ζωντανή ενημέρωση για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία

Θωμάς Παπάς

ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (Live & Stream)

Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κούτσια

Λήξη Αγώνα: 2-1

Κρατούν μπάλα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία

Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι, κυρίως με γεμίσματα. Διώχνει η άμυνα του ΠΑΟΚ

Έξι λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος

85′ Εκτός αγώνα ο Κούτσιας. Στη θέση του Καλουτσικίδης

Τώρα διακόπτει την αναμέτρηση και δίνει κάρτες τόσο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όσο και στης Καρδίτσας

Συνεχείς διαμαρτυρίες από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και προκλητική στάση από τον Καρανίκα. Ο παίκτης της Καρδίτσας παρά το γεγονός πως ανοίγει διάλογο με την κερκίδα δε συγκινεί τον διαιτητή Κακουλίδη, που δεν έχει κάνει καν παρατήρηση στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Διπλή επέμβαση από τον Τάχατο σε σουτ του Μπραμπίγια. Φοβερή προσπάθεια του δεξιού οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ

Τρίτο γκολ για τον Κούτσια σε δύο αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ Β’

77′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός περνάει ο Χατζηστραβός. Στη θέση του ο Σαλαμούρας, που δεν είχε παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, λόγω αποβολής με τη Βέροια.

75′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 2-1. Ο Κούτσιας αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει την μπάλα δεξιά κάτω χαμηλά στην εστία του Γκέκα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βγάζει τη φανέλα πανηγυρίζοντας και βλέπει την κίτρινη κάρτα.

74′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Ουεντραόγκο βρήκε τον Κούτσια στην πλάτη της άμυνας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τσίμπησε την μπάλα κι ανατράπηκε από τον Καρανίκα με τον Κακουλίδη να δείχνει την άσπρη βούλα.

70′ Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Τάχατου από τα δεξιά, κερδίζει το κόρνερ. Περνάει ανεκμετάλλευτο για τον ΠΑΟΚ

67′ Κόρνερ για την Καρδίτσα. Γυριστή κεφαλιά του Γκίνη, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη.

63′ Εκτελείται με πάσα. Ωραία προσπάθεια και σέντρα ακριβείας του Χατζηστραβού, πηδάνε μαζί Κούτσιας και Παναγιώτουμ πιάνει την κεφαλιά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με τη μπάλα να περνά άουτ.

62′ Κίτρινη κάρτα στον Καρανίκα, που με το χέρι έκοψε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με τους Κούτσια και Τζίμα. Φάουλ σε καλή θέση.

60′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, που στα τελευταία λεπτά έχει πέσει χωρίς ωστόσο να δέχεται πίεση. Στο παιχνίδι περνά ο Τζίμας, παίρνοντας τη θέση του Τσαούσξη.

55′ Αρκετά λάθη στις τελευταίες φάσεις από τον διαιτητή Κακουλίδη. Οι αποφάσεις του έχουν φέρει εκνευρισμό στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

50′ Ίδιο το σκηνικό στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Οι ασπρόμαυροι κρατούν τη μπάλα στα πόδια τους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν παιχνίδι, παίζοντας τόσο από τα άκρα με τους Κουλούρη και Σπυρίδη όσο κι από τον άξονα με τον Κούτσια να είναι αρκετά κινητικός.

Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός περνάει ο Κουλούρης. Στη θέση του ο Σπυρίδης.

Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο δεύτερο μέρος.

Τέλος Ημιχρόνου: 1-1

44′ Εκτέλεση φάουλ από τον Καρανίκα, πηδάει ψηλότερα ο Γκίνης παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων.

Η αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ κι η ισοφάριση της Καρδίτσας

34‘ Πολύ ωραία δημιουργία από τον Ουεντραόγκο, που παρά το γεγονός πως του γίνεται φάουλ στο χώρο του κέντρου, έβγαλε πεσμένος μπαλιά στα δεξιά στον Κούτσια. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, πάτησε περιοχή, γύρισε τη μπάλα, αλλά ο Χατζηστραβός έχασε το κοντρόλ, όντας μόνος του στο σημείο του πέναλτι.

Το εντυπωσιακό γκολ του Παναγιώτου με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ

30‘ Τρίτη φορά στην πλάτη της άμυνας ο Κούτσιας, από μπαλιά του Τσαούση. Δεν καταφέρνει να τελειώσει τη φάση όμως.

Δεν επηρεάζονται από την ισοφάριση οι παίκτες του Γκαρσία, που συνεχίζουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι αυτοί, που προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

27′ 1-1 για την Καρδίτσα. Δεν απομακρύνθηκε η μπάλα από την περιοχή του ΠΑΟΚ με τους αμυντικούς του Δικεφάλου να μην καθαρίζουν τη φάση. Η μπάλα έφτασε στον Μπραμπίγια, που από το ύψος του πέναλτι, έπιασε το σουτ κι ισοφάρισε σε 1-1

25‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-0. Σέντρα από τον Τσαούση, πιάνει το σουτ στην κίνηση ο Χατζηστραβός από τη μικρή περιοχή, αποκρούει στη γωνία του ο Γκέκας.

22′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 1-0.  Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, εκτέλεση από τον Τσαούση, ανάποδο ψαλίδι από τον Παναγιώτου, που ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο γκολ για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

18′ Και πάλι στην πλάτη της άμυνας ο Κούτσιας, τσιμπάει την μπάλα με τον Γκέκα ν’ αποκρούει δύσκολα. Υπόδειξη οφσάιντ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Το replay δε δικαιώνει το βοηθό.

13′ Πρώτη τελική για την Καρδίτσα. Το σουτ του Μπραμπίγια περνάει άουτ, χωρίς ν’ ανησυχήσει τον Ταλιχμανίδη

12′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Τσιγγάρα. Άργησε να φύγει ο Κούτσιας, που και πάλι είναι αρκετά κινητικός. Κυκλοφορεί τη μπάλα ο ΠΑΟΚ, πολύ καλές μεταβιβάσεις ως τώρα από τον Ουεντραόγκο.

8′ Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση ως τώρα στο παιχνίδι. Πιο κινητικοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους Κούτσια και Κουλούρη να πατάνε αρκετά περιοχή μέχρι τώρα

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση

Όρκος νίκης για τους παίκτες του Γκαρσία

Έχουν βγει οι δύο ομάδες και παίρνουν θέση σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης) με βοηθούς τους Αθανάσιο Καραγιάννη και Χρήστο Τζιότζιο, επίσης της ΕΠΣ Θράκης, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μελέτιος Γουματζίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Κωνσταντάρας (Καβάλας).

Για τους φιλοξενούμενους ξεκινούν οι Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπένγκοα, Μραμπίγια, Βιδάλ

Όπως βλέπετε και παρακάτω, η ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ Β: : Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τσαούσης, Κούτσιας.

Live η εξέλιξη της αναμέτρησης (Ζωντανή μετάδοση με εικόνα μέσω του ΕΡΤSports 2) :

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα από το γήπεδο του Μακεδονικού. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Superleague 2 μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία είναι στην 12η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας είναι στην 3η θέση με 9 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ντέρμπι για την Κλαμπ Μπριζ

Απαιτητική έξοδος για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League 1 με τους «ασπρόμαυρους» να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Μεγάλο ντέρμπι ωστόσο ετοιμάζεται να δώσει και η αντίπαλος του «Δικεφάλου» για τα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, η οποία επιστρέφει κι αυτή στην δράση μετά την δεκαπενθήμερη διακοπή.

Στο Βέλγιο ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο τα πλέι οφ ανόδου με την προσεχή αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη να έχει μπροστά της το επόμενο διάστημα δέκα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει με τοπικό ντέρμπι, καθώς η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενείται την Πρωταπριλιά (01.04/ 14:30) στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, Σερκλ Μπριζ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών με την ομάδα του Νίκι Χάγιεν να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ την Σερκλ στην πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ τα έκανε «μαντάρα» στην Κύπρο!

Η ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ. Ο 30χρονος διαιτητής δεν έχει παραστάσεις από ματς που «καίνε» εκτός της πατρίδας του με τον ορισμό του αν μη τι άλλο να «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση.

Εάν κοιτάξει κανείς το βιογραφικό του θα καταλάβει πολύ γρήγορα πως είναι αρκετά άπειρος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σαν αυτό που καλείται να διευθύνει την Κυριακή (31/3, 18:00). Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία τον όρισε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Άρη Λεμεσού, το οποίοι έληξε 1-1 για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Δανός έκανε το παιχνίδι... μπάχαλο με τους γηπεδούχους να βγάζουν μάλιστα ανακοίνωση εναντίον του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Κύριε Ρέντερ δεν σε ξεχάσαμε, έχεις και εσύ τις ευθύνες σου…»

Μετά τη λήξη του πρώτου 45λέπτου αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν έντονα για τις αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα εξέφραζαν τα παράπονα τους για το γεγονός ότι δεν έδειξε ποτέ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουσούντα για φάουλ σε βάρος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. 

Μάλιστα, μετά το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν τα εξής: «Κύριε Mikkel Redder μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου. Ο Μεσσίνα σε έφερε από τη Δανία για να δείχνεις αυτά που γίνονται και όχι ότι θέλεις εσύ. Την 2η κίτρινη του Μουσούντα την αγνόησες, ενώ είχες άψογη οπτική επαφή της φάσης. Πως γίνεται να δίνεις το φάουλ και η κάρτα να μην βγαίνει; Μας κοροϊδεύεις; Γιατί σε φέρνουν τότε στην Κύπρο; Έχεις και εσύ ευθύνες και κάποιος πρέπει να σου τις υποδείξει. Διαιτητές δεν είμαστε αλλά δεν θέλεις και πτυχίο για τους βασικούς κανονισμούς (βλ. υποσχόμενη επίθεση). Και καλή επιστροφή στη Δανία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του τελικού στην OPAP Arena»

Όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο σύμβουλος media της UEFA

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη μία διάψευση για το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του τελικού του Conference League από τον σύμβουλο media της UEFA, Ανδρέα Δημάτο. Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε στην «Καθημερινή» για το νέο format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όταν η κουβέντα πήγε στο ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού και στο αν υπάρχει plan b σε περίπτωση που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκριθούν σ' αυτόν, ήταν ξεκάθαρος.

«Από πλευράς UEFA δεν υπάρχει θέμα, κάποιο πρόβλημα που να προκύπτει από την παρουσία του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού στον τελικό της "OPAP Arena". Κατά το παρελθόν, μπορεί να είχαν υπάρξει τέτοιες δυσκολίες σε τελικούς, αλλά αλλαγή έδρας δεν θυμάμαι να έχει γίνει», ήταν η απάντηση του Ανδρέα Δημάτου σε ερώτηση για το «αν υπάρχει Plan Β από την UEFA για ένα τέτοιο… εκρηκτικό ενδεχόμενο: δύο ελληνικές ομάδες στην έδρα μιας τρίτης;».

Ταυτόχρονα, ο Δημάτος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Ζάετς, ο οποίος είχε πει πως «αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήγαινε στον τελικό, αυτός θα γινόταν στην Τσεχία».

«Αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Ζάετς το είπε από μόνος του», είπε και πρόσθεσε: «Για την UEFA, θέμα αλλαγής του τελικού του Conference League στην Opap Arena δεν υπάρχει και πιστεύω ότι και για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ άσχημο να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε ζήτημα και να μη φιλοξενηθεί ο τελικός στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή θα συμμετάσχει ελληνική ομάδα –και μακάρι να συμμετάσχει– σε γήπεδο άλλης ελληνικής ομάδας. Ας σκεφτούμε πόσοι τελικοί έχουν γίνει αντίστοιχα σε έδρα άλλης ομάδας από την ίδια χώρα και πανηγυρίζει Κύπελλο ομάδα που δεν είναι δικό της το γήπεδο. Γιατί να μην μπορούμε στην Ελλάδα να διοργανώσουμε μια τέτοια γιορτή; Όπως και να ‘χει, για την UEFA δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του τελικού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ