Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Λίνκολν

Όλες οι λεπτομέρειες

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Λίνκολν

Την Τρίτη στις 09:00 θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια της κρίσιμης ευρωπαϊκής αναμέτρησης της Πέμπτης στην Τούμπα απέναντι στην Λίνκολν.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4 €15
5, 6 €25
7, 7A, 8 €15
VIP 3ου: €100
VIP 4ου: €100

 Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:

Τρίτη (07.12) & Τετάρτη (08.12) -> 09:00-17:00

Πέμπτη (09.12) -> 09:00-19:00

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ.

Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων, η αγορά εισιτηρίων σε φυσικά σημεία πώλησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οπότε η πώληση των εισιτηρίων μέσω των εκδοτηρίων στο γήπεδο της Τούμπας θα σταματήσει την Πέμπτη (09.12) στις 19:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα παραμείνουν ανοιχτά ως και την έναρξη του αγώνα για παραλαβή των web εισιτηρίων διαρκείας & των web μεμονωμένων εισιτηρίων.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης

Στις αγορές μέσω web υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Διευκρινίσεις

  • Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).
    Οι μη εμβολιασμένοι και μη νοσήσαντες ανήλικοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι υπ’ αριθμόν 34!

Το αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου για το αποψινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου με αναλυτικό αφιέρωμα με φόντο το αποψινό παιχνίδι σας βάζει από νωρίς στο κλίμα του επαναληπτικού κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ για 3η φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1973-74, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Κύπελλο Κυπελλούχων και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, ενώ στην Τούμπα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2021-22 για το UEFA Europa Conference League, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ εκτός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ και στη Θεσσαλονίκη επικράτησαν οι Γάλλοι με 1-0. Η Μπριζ είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε αυτή την τρίτη προσπάθεια για τον Δικέφαλο και η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς είναι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να ανατρέψει

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει μια φορά ακόμη τη Μπριζ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους ομίλους του UEFA Europa League τη σεζόν 2010-11. Οι δύο αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με 1-1 τότε και στην Τούμπα είχε σκοράρει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο 25ο λεπτό, ενώ για τους Βέλγους είχε σκοράρει ο Σέποβιτς στο 89ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες από το Βέλγιο. Η πρώτη που βρέθηκε στην ευρωπαϊκή του πορεία ήταν η Λιέγη τη σεζόν 1967-68 για το Κύπελλο Εκθέσεων. Ο αποκλεισμός ήρθε με δύο ήττες, μια στην Τούμπα με 2-0 και μια στο Βέλγιο με 3-2. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με την Μέχελεν το 1991-92, όπου ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA με εκτός έδρας νίκη 1-0, η οποία ακολούθησε το 1-1 της Τούμπας.

Συνολικά έχει οκτώ αναμετρήσεις με ομάδες από το Βέλγιο, όπου μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις κόντρες του ήταν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις και πήρε δύο προκρίσεις, ενώ αποκλείστηκε στην πρώτη.

Αυτή είναι η 34η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, με τον απολογισμό του να είναι 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ βρίσκεται στο 55-32. Αυτή τη σεζόν έχει 15 αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα δύο χαμένα παιχνίδια του είναι στη φάση των νοκ άουτ, με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0 και με την Μπριζ στο Βέλγιο με 1-0.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάρτηση της Κλαμπ Μπριζ με Τούμπα και Κατσούρη (pics)

Όσα έδειξαν στους φιλάθλους τους οι Βέλγοι λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κλεψύδρα για την σέντρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ σιγά σιγά αδειάζει. Η Μπριζ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, με ένα κολάζ φωτογραφιών από την έδρα του Δικεφάλου, δίνοντας βάση στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες του γηπέδου, αλλά και στην προτομή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη.

Δείτε τη δημοσίευση: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ