ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η συγγνώμη στον “Μπίσε” έχει εξήγηση (Videos)
Η φετινή διαχείριση του Μπίσεσβαρ δεν έχει προηγούμενο…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
H συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό (live streaming)
Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια απαντούν πριν το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Παραμονές του μεγάλου τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, απαντούν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, στο γήπεδο της Τούμπας.
Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΠΟ: Το τελετουργικό πριν την έναρξη του τελικού
Όσα θα γίνουν από την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες του ΟΑΚΑ

Αύριο στις 20:00 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με την ΕΠΟ στόχος της είναι ο τελικός να αποτελέσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου, με κεντρικό σύνθημα του αγώνα να είναι το «InFootballWeLove». Σταύρος Σαράφης και Μίμης Δομάζος θα μεταφέρουν το πολύτιμο τρόπαιο, ενώ όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία θα τραγουδήσει πριν τη σέντρα της αναμέτρησης και η Josephine.
Αναλυτικά η ΕΠΟ σημειώνει:
Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00, όμως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν από τις 16:00 και θα υποδέχονται τους φιλάθλους.
Από την ώρα εκείνη, η κορυφαία αυτή ποδοσφαιρική γιορτή θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ τον Τελικό θα ομορφύνει με την παρουσία της η μοναδική Josephine, που θα τραγουδήσει.
Δύο παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης, ως πρεσβευτές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ, θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο.
Ακολούθως, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών, που έχει προσκληθεί από την Ε.Π.Ο. στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων.
Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα εκτελέσουν τον Εθνικό μας Ύμνο.
Όπως σε κάθε Τελικό, κορυφαία και πιο λαμπερή στιγμή θα είναι η απονομή του τροπαίου και όσα θα ακολουθήσουν.
Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε!

Προπονητής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα το πρωί ο Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Οι απολαβές του 48χρονου τεχνικού σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα θα φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, με την ομάδα μας να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Ματίας Αλμέιδα γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1973 στην πόλη Αζούλ της Αργεντινής. Πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρίβερ Πλέιτ, Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια, ενώ φόρεσε 40 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. Στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας κατέκτησε Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1999, Λάτσιο), Σούπερ Καπ Ευρώπης (2000, Λάτσιο), Κόπα Λιμπερταδόρες (1996, Ρίβερ Πλέιτ), πρωτάθλημα Ιταλίας, τρία Κύπελλα Ιταλίας και τρία πρωταθλήματα στην Αργεντινή.
To 2011 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της σε μια δύσκολη περίοδο για τον ιστορικό σύλλογο της Αργεντινής, ο οποίος υπό την καθοδήγησή του κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και επέστρεψε στην Α’ εθνική Αργεντινής. Μάλιστα αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς (2011-12) για την Primera B Nacional.
Τον Νοέμβριο του 2012 αποχώρησε από τη Ρίβερ και τον Απρίλιο του 2013 ανέλαβε την Μπάνφιλντ, με την οποία πέτυχε τον ίδιο στόχο, ανεβάζοντας την στην πρώτη κατηγορία ως πρωταθλήτρια, με τον ίδιο να κερδίζει και πάλι τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς (2013-14).
Επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η Γκουανταλαχάρα του Μεξικό, την οποία ανέλαβε με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή. Κάτι που πέτυχε, αφού στα τρία χρόνια που είχε τα ηνία της την οδήγησε στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος (2017), δύο κυπέλλων (2015, 2017), ενός σούπερ καπ (2016), αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής (2018), κερδίζοντας και τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της διοργάνωσης.
Τον Οκτώβριο του 2018 ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να «μετακομίσει» στο MLS αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, παραμένοντας στην ομάδα της Καλιφόρνια έως τις 18 Απριλίου του 2022, όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει.
Μάτι, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Καλή επιτυχία στο νέο, πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην Ιστορίας της ομάδας μας!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!