Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγγνώμη στον “Μπίσε” έχει εξήγηση (Videos)

Η φετινή διαχείριση του Μπίσεσβαρ δεν έχει προηγούμενο…

PAOK24

Η συγγνώμη στον “Μπίσε” έχει εξήγηση (Videos)

“Συγγνώμη από τον Μπίσεσβαρ, τον έχω πιέσει πολύ. Λυπάμαι πολύ που τον έχω οδηγήσει σε αυτό το σημείο να μην έχει ενέργεια. Ξέρω όμως τι μπορεί να μας προσφέρει. Μια ασίστ, μια σέντρα, μια τελική πάσα, κινείται τέλεια ανάμεσα στις γραμμές. Του το είπα και σε ένα μίτινγκ ότι πριν 3 χρόνια έπαιζε από Κυριακή σε Κυριακή, δεν υπήρχαν ευρωπαϊκά ματς ανάμεσα.” Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου την Κυριακή το βράδυ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει στη διαχείριση του ρόστερ της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κόντρα στον Ιωνικό έφτασε τις 22 συμμετοχές για φέτος, χωρίς να λείψει από κάποια αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα 1582 λεπτά, με τον 34χρονο Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό να είναι πρώτος στη σχετική λίστα, εξαιρώντας τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

To PAOK24 έψαξε στις περσινές σεζόν και πώς ξεκίνησε σε επίπεδο συμμετοχών ο Μπίσεσβαρ:

Ο ¨αφάνας” αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2016 και κοιτώντας τις συμμετοχές του τα προηγούμενα χρόνια μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου διαπιστώνουμε ότι σε καμία άλλη σεζόν δεν είχε φτάσει σε αυτά τα νούμερα τέτοια εποχή όντας και πολύ νεότερος.

Την πρώτη του χρονιά με τα ασπρόμαυρα ο Μπίσεσβαρ στο αντίστοιχο διάστημα είχε καταγράψει 15 συμμετοχές, 8 για το πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο και 5 στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος συνολικά 703 λεπτά στα 29.

Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τιμόνι της ομάδας, ο “Μπίσε” μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη τη σεζόν 2017-18 είχε αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια φτάνοντας τα 544 λεπτά συμμετοχής. Εκείνη τη χρονιά βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τη χρονιά της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος κατά την οποία ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Ντιέγκο είχε φτάσει στο αντίστοιχο διάστημα τις 17 συμμετοχές και τα 1016 λεπτά. Όμως ο 31χρονος τότε μεσοεπιθετικός βίωνε μία ειδική μεταχείριση από τον προπονητή του για να τον κρατάει φρέσκο. Εκείνη τη σεζόν ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποιούσε πολύ περισσότερο τον Μπίσεσβαρ στους αγώνες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα είχε αγωνιστεί στα 11 από τα 12 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ φτάνοντας τα 802 λεπτά, ενώ στην Ευρώπη οι 4 συμμετοχές που είχε στους ομίλους ήταν όλες ως αλλαγή παίζοντας συνολικά μόλις 82 λεπτά.

Με τον Άμπελ Φερέιρα προπονητή τη σεζόν 2019-20 ο Μπίσεσβαρ αρχές Δεκεμβρίου είχε φτάσει τις 16 συμμετοχές, βασικός και αναντικατάστατος φτάνοντας τα 1259 λεπτά.

Φτάνοντας στην περσινή χρονιά, στην οποία η εικόνα του “Μπίσε” δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που μας είχε συνηθίσει, διαπιστώνουμε και την κάμψη σε συμμετοχές αλλά και στο χρόνο που αγωνιζόταν, 346 λεπτά όλα και όλα σε 10 εμφανίσεις τη σεζόν 2020-21.

Με όλα τα παραπάνω βλέπουμε τον λόγο που ο Λουτσέσκου έφτασε στο σημείο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Μπίσεσβαρ για τη φετινή διαχείριση. Ένας παίκτη που ακόμα και νεότερος δεν πόνταρε στην αθλητικότητα του, αλλά στην ποιότητα και που ποτέ ξανά στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ δεν είχε φτάσει τόσο νωρίς στη χρονιά σε τέτοια νούμερα.

Επιμέλεια : Βαγγέλης Πάνος

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ