Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φυσικά και θα παρακολουθούμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ»

Συγκρατημένος ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Φυσικά και θα παρακολουθούμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ»

Την σιγουριά του πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει σήμερα το βράδυ (22:00) στη νίκη στο “Parken” κόντρα στη Μπρατισλάβα, εμφανίστηκε ο προπονητής των Σλοβάκων, Βλάντιμιρ Βάις, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός ηγέτης της Σλόβαν, τόνισε: «Πιστεύω πως ο κόσμος που θα βρίσκεται σήμερα στο γήπεδο θα δώσει ενέργεια, πρωτίστως στους γηπεδούχους, αλλά και σε εμάς.  Οι παίκτες μου παίζουν καλύτερα κάτω από πίεση. Ο ρυθμός είναι υψηλότερος, οι παίκτες είναι πιο πιο συγκεντρωμένοι και βγάζουν περισσότερα συναισθήματα.

Ανυπομονούμε για τον αγώνα και πιστεύω ότι θα παίξουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας. Αν το κάνουμε, τότε έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Κι οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες.

Μας λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως λείπουν και από την Κοπεγχάγη. η οποία έχει όμως πολλούς νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που όταν τους δοθεί η ευκαιρία, σίγουρα θα τρέξουν και θα προσπαθήσουν περισσότερο.

Δύο από τα βασικά γνωρίσματα των Δανών είναι η σκληρότητα και την ταχύτητα, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σε αυτό. Εμείς έχουμε περισσότερους τεχνικούς παίκτες, αλλά πρέπει να προσθέσουμε ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι μας.

Φυσικά θα έχουμε κόσμο που θα παρακολουθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν, ωστόσο, θα επικεντρωθώ στην απόδοση της ομάδας μου και θα έχω το μυαλό μου μόνο στον αγώνα που θα έχω μπροστά στα μάτια μου και όχι τον άλλον.

Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας, είτε μιλάμε για μένα είτε για τους ποδοσφαιριστές. Η προσοχή μας πρέπει να είναι μόνο στην απόδοσή μας και στον δικό μας αγώνα μας.

Πήραμε έξι βαθμούς απέναντι στη Λίνκολν και δύο καλές ισοπαλίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα τις θεωρούσαμε θετικές πριν την έναρξη του ομίλου. Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιο και αν είναι πάντως το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα φύγουμε από εδώ με καλή διάθεση γνωρίζοντας ότι κάναμε τα πάντα για να προχωρήσουμε» ήταν τα λόγια του Βλάντιμιρ Βάις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ