Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: “Να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο”

Ατάκες με νόημα για το παρόν και για το μέλλον από τον Ισλανδό

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ίνγκασον: “Να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο”

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει επιστρέψει στη δράση, έχοντας μείνει στα… pits για πολλούς μήνες μετά τον δύσκολο τραυματισμό του πέρυσι στο τελευταίο κομμάτι τις σεζόν.

Ο Ισλανδός παίρνει σταδιακά όλο και περισσότερο χρόνο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και κόντρα στη Λαμία, πήρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του, παίζοντας στα στόπερ μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Μετά το παιχνίδι της Τούμπας, ο Ίνγκασον μίλησε στο PAOK24 για τη σημασία αυτής της νίκης, για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και για τη δική του εικόνα, ενώ δεν έκρυψε -ξανά- την επιθυμία του να ανανεώσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον παράγοντα πίεση και την κατάσταση της ομάδας: “Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα. Δείξαμε ότι είμαστε μαζί, ότι έχουμε θέληση και δουλέψαμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά, δεχθήκαμε ένα γκολ επειδή ο διαιτητής αποφάσισε να μην σφυρίξει ένα φάουλ που είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει, αλλά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Πετύχαμε τα δύο γκολ, σίγουρα θα έπρεπε τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δημιουργήθηκε μία μικρή πίεση στο τέλος. Είμαι περήφανος για την ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη και θέλουμε να τα καταφέρουμε”.

Για τα λάθη στο φινάλε: “Είναι φυσιολογικό, εμείς προερχόμαστε από ένα σερι παιχνιδιών και παίξαμε και μεσοβδόμαδα, ενώ η Λαμία έπαιξε ένα παιχνίδι, οπότε είναι λογικό στα τελευταία λεπτά να έχει περισσότερη ενέργεια. Εμείς από τη μεριά μας, προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, βγάλαμε την πίεση στο φινάλε, που ήταν φυσιολογική από ένα σημείο και μετά. Δείξαμε ότι έχουμε και λύσεις στο ροτέισον. Σήμερα (σ.σ. χθες) μπήκαν ο Τσιγγάρας και ο Λύρατζης, στους οποίους θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια, γιατί μπήκαν κι έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα πρέπει να πάμε παρακάτω. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που μπήκαν σήμερα και βοήθησαν”.

Για τη δική του εικόνα: “Είναι λογικό να μην έχω τόση ενέργεια, επειδή έλειψα τόσο καιρό, αλλά αισθάνομαι έτομος να βοηθήσω. Κάναμε δύο σερί νίκες και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή και πρέπει να τα κερδίσουμε ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σίγουρα είναι μία δύσκολη περίοδος, σίγουρα έχουμε περισσότερη ποιότητα από όση έχουμε δείξει μέχρι τώρα και θέλουμε να τη βγάλουμε στο γήπεδο για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα”.

Για τους αγώνες που ακολουθούν: “Σίγουρα η ομάδα έχει να δείξει περισσότερα. Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι ότι η ομάδα παό ένα κακό σημείο, δεν μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη. Πρέπει να δουλέψουμε, να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας. Με αυτό τον οδηγό θα πάμε και στα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή”.

Για το μέλλον του: “Έχουν κάποιες συζητήσεις κι ο εκπρόσωπός μου μιλάει ήδη με το κλαμπ. Έχουμε τώρα τρία παιχνίδια στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε, αλλά μόλις περάσουν αυτά, πιστεύω ότι όλα θα λυθούν και θα ανανεώσω. Πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό, αλλά η θέλησή μου κι αυτό που θέλω να γίνει είναι να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να βοηθήσω την ομάδα για πολλά χρόνια. Αυτό όμως δεν είναι προτεραιότητα τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα άισιο τέλος και θα γίνει η θέλησή μου πραγματικότητα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ