Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ραντεβού” στην Τούμπα

Η ώρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αγάπη Γαβριηλίδου

“Ραντεβού” στην Τούμπα

Η προσοχή στρέφεται στην Τούμπα σήμερα, καθώς στις 10:00 αναμένεται να ξεκινήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την “ατζέντα” να περιλαμβάνει σημαντικά θέματα.

Η ανακοίνωση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ ανέφερε:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 20.12.2021 στις 10:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ” “ΠΑΟΚ” – Π.Α.Ε.

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 20.12.2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018, όπως ισχύει, και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 20η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή και έγκριση των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01.07.2020-30.06.2021, στις οποίες περιλαμβάνονται οι σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.

2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρίας από το ΔΣ για την εταιρική χρήση 01.07.2020 έως 30.06.2021 και απαλλαγή των ελεγκτών.

3. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.07.2021-30.06.2022.

4. Έγκριση αμοιβής μελών Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 01.07.2020 έως 30.06.2021.

5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018.

6. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

7. Εκλογή συμπληρωματικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου

8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας, με τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου 4548/2018, όπως ισχύει, και του καταστατικού της ΠΑΕ. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Θεσσαλονίκη, 29.11.2021

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην προεπιλογή της Κροατίας ο Γιάκιτς! (pic)

Για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου στο Nations League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για τις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου στο Nations League συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Γιάκιτς.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σλάβεν Μπίλιτς, για τα παιχνίδια απέναντι στην Αγγλία και την Τσεχία, με την τελική λίστα των ποδοσφαιριστών να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 6 Νοεμβρίου.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία εκτός έδρας στις 12 Νοεμβρίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 15 Νοεμβρίου, θα υποδεχθεί την Τσεχία.

Ο Γιάκιτς θα περιμένει πλέον την ανακοίνωση των οριστικών κλήσεων, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τις δύο αναμετρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάνζα: Δυο γκολ σε…λιγότερο από ένα παιχνίδι

Μπήκε στην εξίσωση και ο 30χρονος επιθετικός από τη Λ.Δ. του Κονγκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η είσοδος του Σιμόν Μπάνζα ως αλλαγή -και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και σε αυτό με τον ΟΦΗ- έδωσε μια διαφορετική ενέργεια στον επιθετικό τομέα του ΠΑΟΚ, με τον 30χρονο επιθετικό μάλιστα να σκοράρει σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ισοφάρισε, στην ανατροπή με τον Ηρακλή και μείωσε, στην ήττα από τον ΟΦΗ, σκοράροντας τα πρώτα του τέρματα με τα «ασπρόμαυρα».

Χρειάστηκε μόλις πέντε τελικές προσπάθειες, δηλαδή έχει -για την ώρα- 40% ευστοχίας και 76 αγωνιστικά λεπτά, σε τρεις συμμετοχές συνολικά στο πρωτάθλημα, δηλαδή λιγότερο από ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Σημαντικό για το σύνολο του Αλέσιο Λίσι ότι μπήκε πλέον και ο Μπάνζα στην εξίσωση σκοραρίσματος και επιθετικών λύσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγάλη πρόκληση ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ζρίνσκι πριν την ευρωπαϊκή «μάχη»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία της επικείμενης αναμέτρησης στάθηκε ο προπονητής της Κ19 της Ζρίνσκι Μόσταρ, Ντάλιμπορ Τσβιτάνοβιτς, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Youth League.

Ο Δικέφαλος αναχώρησε την Τρίτη (27/10) για τη Βοσνία, όπου την Τετάρτη (28/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζρίνσκι, επιδιώκοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ζρίνσκι αναγνώρισε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, επισημαίνοντας ότι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της δυναμικής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα πρόκειται για έναν ασύγκριτα πιο δυνατό αντίπαλο σε σχέση με τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, την οποία αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Το γεγονός και μόνο ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, αφήνοντας πίσω του τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, επιβεβαιώνει ότι μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση.

Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε πειθαρχημένοι, υπεύθυνοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών.

Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι, ωστόσο αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας να αποκτήσουν νέες ευρωπαϊκές εμπειρίες και να αποδείξουν την αξία τους σε διεθνές επίπεδο».

Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου στις 15:30, στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση είτε τη Χόφενχαϊμ είτε τη Στρούμιτσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ