Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση Αυγενάκη στον Γκαγκάτση

Για «εντολή πρωθυπουργού» κάνει λόγο ο υφυπουργός αθλητισμού

PAOK24

Η απάντηση Αυγενάκη στον Γκαγκάτση

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε τη δήλωση του Μάκη Γκαγάτση, που χαρακτήρισε «εχθρό του ΠΑΟΚ» τον υφυπουργό αθλητισμού. Σε δηλώσεις που έκανε από τα εγκαίνια της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες» στο Ολυμπιακό Μουσείο ο κ. Αυγενάκης σημείωσε:

«Ούτε έχουμε εντάσεις, ούτε διαφωνίες. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Είναι εντολή του πρωθυπουργού, άρα είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ότι πρέπει με διαφάνεια. Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι για συζήτηση. Θα έχουμε και αύριο το πρωί μια συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, η εντολή του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη. Εμείς θέλουμε με όλη τη σημασία της λέξεως να είμαστε χρήσιμοι προς την αθλητική και ποδοσφαιρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης κι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είμαστε στη διάθεσή τους. Το εννοούμε με κάθε ειλικρίνεια. Θα συνεργαστούμε για να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα αθλητικά ή και ποδοσφαιρικά σωματεία. Οποιαδήποτε νέα ποδοσφαιρική ή αθλητική εγκατάσταση γίνεται αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από Τούμπα για… κούπα! (vid)

Όσα έγιναν στην τελευταία «πρόβα» του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της σεζόν για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και μετράει αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 απέναντι στο ΟΑΚΑ.

Το PAOK TV μας βάζει στο κλίμα των όσων συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=LAkdp57aDCI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάτησε» Αθήνα ο ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Δικέφαλος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος με την άφιξη του στην πρωτεύουσα μπαίνει και επισήμως σε ρυθμούς τελικού.

Οι «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις τελευταίες ανάσες κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό του κυπέλλου!

Για την ομαλή άφιξη των φιλάθλων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή κάθοδος και άφιξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και η άφιξη αυτών του Παναθηναϊκού, για τον τελικό του Σαββάτου(21/5) στο ΟΑΚΑ,  η Νέα Οδός φέρνει κυκλοφοριακές αλλαγές στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στην περιοχή των Αφιδνών, Καπανδριτίου και Αγ. Στεφάνου.

Με γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός ενημέρωσε ότι “…το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 08:00 έως την αποχώρηση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους οπαδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Καπανδριτίου (37ο χλμ. έως 35,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

2) Αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης στην περιοχή των Αφιδνών και Καπανδριτίου (34,7ο χλμ. έως 31,5ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

3) Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου (27,2ο χλμ. έως 27,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (ΗΜΚ) Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τους οδηγούς να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου).

Τέλος σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 11:00 έως τις 18:00, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αντίστοιχα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 08:00 έως τις 16:00, καθώς και αμφίπλευρος αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών.”

Επίσης, λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αύριο Σάββατο (21/5) στο ΟΑΚΑ, “θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων, από τις 10:00 έως το τέλος των μέτρων και στις δύο πλευρές και ρεύματα κυκλοφορίας στις παρακάτω οδούς:

– Λ. Σπ. Λούη, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Κύμης.

– Γ. Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Αρτέμιδος.

– Αμαρυσίας Αρτέμιδος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Νερατζιωτίσσης.

– Λ. Κύμης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Νερατζιωτίσσης.

– Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κύμης και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Περαιτέρω, θα πραγματοποιηθούν οι κατά περίπτωση απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης του ΟΑΚΑ, αναλόγως των επικρατουσών συνθηκών και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα βρίσκονται κατά μήκος των οδών που οδηγούν στο ΟΑΚΑ.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending