Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας μήνας Σίντκλεϊ σαν… μία χρονιά! (videos)

Πόσο επιβαρυμένος είναι ο Βραζιλιάνος το τελευταίο διάστημα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ένας μήνας Σίντκλεϊ σαν… μία χρονιά! (videos)

Είναι γνωστό από το καλοκαίρι ότι ο Σίντκλεϊ ήρθε στον ΠΑΟΚ έχοντας παίξει πέρσι σε μόλις οκτώ ματς και σε ελάχιστα (83) αγωνιστικά λεπτά.

Με αφορμή και τις τελευταίες εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ όπου πραγματικά δυσκολεύεται, αξίζει να δούμε πόσο έχει παίξει αυτό τον τελευταίο μήνα.

Πέρσι λοιπόν στην Ουκρανία (και σε όλη τη χρονιά) αγωνίστηκε σε 8 ματς και μόλις 83 λεπτά.

Φέτος, μόνο σε αυτόν τον τελευταίο μήνα από τις 21/11 που επέστρεψε από τη θλάση του, έχει παίξει:

– Σε 27 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου

– Στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με τη Σλόβαν στις 25/11

– Στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Άρη στις 28/11

-Έπαιξε 27 λεπτά ακόμη και στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

– Χρησιμοποιήθηκε άλλα 90 λεπτά στο Ιωνικός-ΠΑΟΚ της 5ης Δεκεμβρίου.

-Ακόμη 90λεπτά με τη Λίνκολν στις 9/12

-Και άλλα 90 λεπτά στις 15 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΣ

-Αγωνίστηκε 87 λεπτά και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα

Ένας μήνας, μετά από μυϊκό πρόβλημα και λόγω έλλειψης άλλου μπακ, ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί οκτώ φορές και συμπλήρωσε 591 λεπτά!

Πολλά-πολλά περισσότερα από αυτά που έπαιξε πέρσι σε όλη τη χρονιά!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tέλος η σεζόν για Τσαούση!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 23χρονος μπακ και η λύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 6 Απριλίου, θα είναι το τελευταίο του Μάριου Τσαούση τη φετινή σεζόν!

Ο 23χρονος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, όπως αποφάσισαν από κοινού ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, με τον Τσαούση να αγωνίζεται φέτος στους Ηπειρώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και να καταγράφει 23 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ και 1.710 αγωνιστικά λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ποτέ να μην παρατάς!

Η υποχρέωση του ΠΑΟΚ να αντιδράσει και ο ορατός κίνδυνος της 4ης θέσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας... καταφέρει να γίνει η πρώτη ομάδα στα φετινά πλέι οφ που χάνει βαθμούς από τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ασφαλώς και η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και οι "ασπρόμαυροι" έχουν μεν μαθηματικές ελπίδες αλλά όχι... ρεαλιστικές με βάσει την εικόνα τους το τελευταίο 20ήμερο, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μαζέψει τα "κομμάτια" του και να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τους τρεις βαθμούς προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να μείνει στην 3η θέση με παιχνίδι λιγότερο συγκριτικά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθεί στην 4η και στο -2 από τον Ολυμπιακό, εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ