Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει ακόμα μια δουλειά!

Να “τσεκάρει” με άνεση το εισιτήριό του στους “8” του Κυπέλλου καλείται ο ΠΑΟΚ!

Στέργιος Αναστασιάδης

Έχει ακόμα μια δουλειά!

Προερχόμενος από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έχει μία ακόμα… δουλειά σήμερα το απόγευμα στην άδεια Τούμπα (17:00), στην τελευταία υποχρέωσή του για το 2021: Να κερδίσει την ΑΕΛ και να “τσεκάρει” την πρόκρισή του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη ρεβάνς του 1-1 του Αλκαζάρ (υπενθυμίζεται πως έχει ισχύ ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ), ο Δικέφαλος καλείται να επιβεβαιώσει στο χορτάρι της Τούμπας την ανωτερότητά του σε όλους τους τομείς, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τους Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Ολιβέιρα και Κούτσιας, με την ΑΕΛ από την πλευρά της να έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με τους Θεοδωρόπουλο, Σουλούκο, Θεολόγου, Ηλιάδη, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδη, Παπαγεωργίου Αθ., Αμπούντ, Ταχάρ, Γιάκο, Κολομπίνο, Πατράλη, Γαρουφαλιά, Γλυνό, Κοτσιανούλη, Μιλτιάδη, Όγκμποε, Κούστα, Μαυριά, Τσουμάνη, Ακούνια και Μπαντιμπαγκά.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς τους Θεόφιλο Μωυσίαδη και Παναγιώτη Σακκά, τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς και στo VAR θα βρίσκονται οι Γιώργος Τζοβάρας και Τρύφωνας Πετρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς» (pic)

Ούτε λέξη φυσικά για την… ταμπακιέρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Kαι η ΠΑΕ ΑΕΚ στον... χορό υπεράσπισης του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς να γίνεται φυσικά καμία κουβέντα για την... ταμπακιέρα, δηλαδή το γεγονός πως ο Αργεντινός προπονητής έπιασε από τον λαιμό (!) αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας!

Μετά τα πρωτοσέλιδα, τα... συγχωροχάρτια και τα... καρμπόν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν (!) και να επικροτήσουν (!) την συμπεριφορά του Αλμέιδα στην Τούμπα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Κοσμά, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε φοβούνται. Αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς. Μαζί σου μέχρι τέλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήση από τη ΔΕΑΒ σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα!

Σε απολογία οι “ασπρόμαυροι” αλλά και ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ενώπιο της ΔΕΑΒ θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ματίας Αλμέιδα. Η πρώτη για τα δύο πανό που αναρτήθηκαν στις θύρες 4Α και 5 στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο δεύτερος για την βιαιοπραγία του εναντίον του αστυνομικού της αθλητικής βίας, μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

2. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» - «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ»

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024".

Όλα αυτά και ενώ ακόμα... αγνοείται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο οποίος όφειλε να έχει ήδη κινηθεί κατά του Ματίας Αλμέιδα...

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί και αύριο ενώπιο της ΔΕΑΒ, "προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024", όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετάει ο Πόρτερ; Πετάει! (vid)

Στην κορυφή του Top 5 το εντυπωσιακό κάρφωμα του Αμερικανού στο καλάθι του Αμαρουσίου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κορυφή του Top 5 της 5ης αγωνιστικής των playouts της Basket League, βρέθηκε το κάρφωμα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι στο "Παλατάκι".

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ