Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Φυντάνης μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα

Ο Γκουτσίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ

PAOK24

Τέλος ο Φυντάνης μετά τον αποκλεισμό στην Τούμπα

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη. Στη θέση του, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος μετά την παρουσία του, δίπλα στον Γιώργο Παράσχο και στον Ατρόμητο, θα συνεχίσει εκεί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ…

«1. Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνει από σήμερα ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ήταν επί σειρά ετών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, όταν και διεκόπη η συνεργασία του με τον Ατρόμητο Αθηνών, μέχρι και πριν λίγες ημέρες.

Από το προηγούμενο προπονητικό team παραμένουν ως γυμναστής ο κ. Παπαδόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Βαγγέλης Τσότσας.

Ο. Παναγιώτης Γκουτσίδης στο παρελθόν και πριν αναλάβει συνεργάτης του κ. Γιώργου Παράσχου ήταν επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ Ξάνθης αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων τον Πέτρο Μάνταλο, τον Μπαξεβανίδη και μαζί με τον παλιό προπονητή της ΑΕΛ κ. Ουζουνίδη είναι ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων που έχει αναδείξει επί σειρά ετών πολλούς γνωστούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Κομοτηνή.

Ο Γκουτσίδης σήμερα στις 3 η ώρα το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο ΑΕΛ radio και στους δημοσιογράφους Θάνο Αναστασίου και Χρήστο Γκατζούλη.

Η επίσημη παρουσίαση του κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη και του άμεσου συνεργάτη του κ. Αλέξη Σπυρόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 2:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Αλέξη Κούγια.

Αυτονόητο είναι ότι οι νέοι προπονητές της ΑΕΛ θα βρίσκονται για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΛ στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τους κ.κ. Ηλία Φυντάνη, Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μαντζιώκα για την προσφορά τους μέχρι σήμερα στον Σύλλογο, αλλά αυτή η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη λόγω των αποτυχημένων αποτελεσμάτων στους αγώνες πρωταθλήματος και τη μεταβολή της ΑΕΛ από φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος σε outsider.

2. Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την είσοδο νέων μελών στο Δ.Σ. της εταιρίας.

3.Σήμερα στους λογαριασμούς όλων των επαγγελματίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ κατατέθηκαν χρήματα και εξοφλήθηκαν οι υποχρεώσεις της ΑΕΛ μέχρι τις 30/11. Ομοίως εξοφλήθηκαν οι προπονητές των ομάδων U17 και U20, οι υπάλληλοι στα γραφεία και στο προπονητήριο των Δένδρων.

Η εξόφληση των προπονητών και των μελών του ιατρικού team θα γίνει τη Δευτέρα 27/12/2021.

Όλα τα χρήματα κατατέθηκαν από τον κ. Κούγια, όπως γίνεται από την 01/07/2021, αφού μέχρι σήμερα στο λογαριασμό της ΑΕΛ δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα ευρώ είτε από την τηλεόραση είτε από το στοίχημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αρχική 11άδα με Αιολικό

Για την αναμέτρηση των πλέι άουτ της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον Αιολικό σε αναμέτρηση που ξεκινά στις 16:00 και ήδη έγινε γνωστή η αρχική 11άδα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μοναστιρλής, Μανιωλιούδης, Τασιούρας, Κοττάς, Παντεκίδης, Γιαξής,, Γρόσδης. Σπυράκος, Τσοπούρογλου,Μπράντονιτς, Κανίς.

 

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784915854905196916

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι αποθεώνουν τον Κωνσταντέλια!

Ολοκληρωτική εμφάνιση από το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Aρχικά στο 3ο λεπτό ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα, ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ, ενώ στο  81′ έπειτα από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Ένωσης μετά από λάθος του Κάλενς με τον Σαμάτα να μην παρατάει τη φάση να μπαίνει σε αυτήν και να κάνει κεφαλιά προς τον Κωνσταντέλια, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο του τέρμα στο ματς με δυνατό σουτ μέσα από τον περιοχή!

«Είναι το καλύτερο παιχνίδι του Κωνσταντέλια σήμερα με την ΑΕΚ. Ενέργεια, πειθαρχία τακτικά και εκτέλεση. Πρέπει όμως να συνεχίσει έτσι, στον ίδιο ρυθμό» ήταν το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Ματίας Αλμέιδα για το παιδί-θαύμα του «Δικεφάλου του Βορρά» σημειώνοντας τα εξής: «Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση και την χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο στο παιχνίδι του. Εκμεταλλεύεται επίσης άψογα το σύστημα της ομάδας του, ενώ σήμερα έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε εμάς».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος μέσα στον Απρίλη, στην διάρκεια του οποίου ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από ίωση, η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ και τον κράτησε εκτός προπονήσεων αλλά και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Με την χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πως είναι και πάλι εδώ, νιώθει καλά, απολαμβάνει το παιχνίδι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα

Παρά τη συμπεριφορά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική έγιναν γνωστές και το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, του αρνητικού πρωταγωνιστή του σκηνικού που εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα, έμεινε εκτός κλήσεων από την Super League. Το περιστατικό, με τον Αλμέιδα να πιάνει από το λαιμό αξιωματούχο της ΔΕΑΒ δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τον Γερμανό διαιτητή. Η μόνη περίπτωση να υπάρξουν επιπτώσεις στον Αλμέιδα είναι να κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα βάσει του οτπικοακουστικού υλικού. Αναλυτικά οι κλήσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, τη Μ. Τετάρτη, 1-5-2024 και ώρα 10:30, τις παρακάτω ομάδες:

1/ ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Άρης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. γ’, 3 περ. Ι α’, ε’, του Π.Κ. της ΕΠΟ

3/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’, γ’, 3 περ. Ι α’, ε’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

4/ ΠΑΣ Γιάννινα Κ15, Γ. Ιωάννου (Γεν. Δ/ντής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)» στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα Κ15-Πανσερραϊκός Κ15.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ