Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουργκ: ” Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα “

Το σχόλιο του Αυστριακού για την πρόκριση και το μίνι σερί της ομάδας

Θωμάς Παπάς

Μουργκ: ” Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα “

Ο Τόμας Μουργκ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο PAOK TV. Ο Αυστριακός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν καθάρισε την πρόκριση μετά το 1-0. Τόνισε τις λεπτομέρειες, που άλλαξαν κι οδήγησαν την ομάδα στο να παίξει καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια, ενώ τέλος έδωσε και τις δικές του ευχές ενόψει εορτών.

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ήταν τελικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό ήταν δική μας ευθύνη, θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0 ή το 3-0 νωρίς κι έγινε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο αντίπαλος με μία δύο ευκαιρίες πέτυχε ένα εύκολο γκολ και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε. Στο τέλος ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς, πήραμε την πρόκριση και είμαστε χαρούμενοι».

Για το τι περιμένει από τα ματς που ακολουθούν: «Χάσαμε εύκολα πολλούς βαθμούς στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να υποφέρουμε όμως, όπως έγινε σήμερα. Είχαμε καλές ευκαιρίες για ένα-δύο ακόμη γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις με μια επίθεση του αντιπάλου μπορεί να δεχθείς γκολ. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστούμε και δεν θα χρειάζεται να υποφέρουμε όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Νομίζω έχει να κάνει με τις μικρές λεπτομέρειες. Μιλήσαμε πολλές φορές για αυτό. Ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλά. Πρέπει να υποφέρουμε όμως, όπως έγινε σήμερα. Είχαμε καλές ευκαιρίες για ένα-δύο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε».

Στο τέλος, σημείωσε: «Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ