ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πολύ δραστήριος ο Λάμπρου, ανοίγει το σκορ ο ΠΑΣ (vid)
Ωραίο παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στην Κρήτη τον ΠΑΣ Γιάννινα στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας κι ίσως κι ολόκληρης της αγωνιστικής. Οι Κρητικοί ήταν πολύ δραστήριοι με κύριο εκφραστή τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο άλλοτε εξτρέμ του ΠΑΟΚ, με δύο δικές του ενέργειες απείλησε για το 1-0. Αρχικά με δική του προσπάθεια κι όμορφο σουτ, ανάγκασε τον Σούλη σε μία εντυπωσιακή επέμβαση. Λίγο αργότερα με πολύ έξυπνη no look πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Φαν Ντούινεν αλλά ο Ολλανδός αστόχησε. Τελικά ο Περέα τιμώρησε τους γηπεδούχους και με πολύ όμορφη προσπάθεια άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ.
Δείτε τις φάσεις:

Ήταν απίστευτη η ενέργεια και η διάθεση που έδειξε, για ένα ακόμη παιχνίδι. Ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα με τον Βόλο και ήταν αυτός, που έδωσε τις δύο ασίστ για τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Τάισον, αρχικά εκτέλεσε το φάουλ για να πάρει την κεφαλιά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και να ανοίξει το σκορ και κατόπιν, έκανε απίστευτη κούρσα, τρέχοντας το μισό γήπεδο, για να δώσει στον Τόμας Μουργκ και να κάνει το 2-0 ο Αυστριακός.
Ο Βραζιλιάνος ήταν σε μεγάλα κέφια και το έδειξε αυτό μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το ματς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σημειώνει μετά το παιχνίδι πως: "Ο Τάισον μου είπε χαριτολογώντας να μην τον ξαναβγάλω αλλαγή!".
Όσο για τον ίδιο; Το μήνυμά του, μέσα από τα social media, τα λέει όλα: "Με κάνατε να χαμογελάσω ξανά! Ευχαριστώ πολύ ΠΑΟΚΑΡΑ".

Όταν έγινε αλλαγή ο Στέφαν Σβαμπ χθες στην Τούμπα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν αυτόματα στον Χάρη Τσιγγάρα. Ο λόγος; Ο Έλληνας χαφ φόρεσε στο χέρι του το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή.
Είναι αλλιώς όταν συμβαίνει αυτό σε ένα φιλικό παιχνίδι κι αλλιώς, όταν γίνεται σε έναν επίσημο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Τσιγγάρας έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό όνειρο και μετά το ματς, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του.
Δίπλα του, από την πρώτη στιγμή, ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, ήταν εκεί, τον αγκάλιασε και του μίλησε με όμορφο τρόπο, για να στείλει αργότερα και το δικό του μήνυμα: "Σου αξίζει... Όλο δικό σου, μικρέ μου!".

To περίμενε και το έψαχνε καιρό. Το ήθελε πολύ! Ο Αλί Σαμάτα, πήρε φανέλα βασικού στο ματς με τον Βόλο και... άνοιξε λογαριασμό στα "ασπρόμαυρα".
Ο Τανζανός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Μπάμπα από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Βόλου... τράκαραν μεταξύ τους, για να φτάσει η μπάλα σε αυτόν και να την στείλει στα δίχτυα, περνώντας και τον Παπαδόπουλο.
Ο Σαμάτα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και πανηγύρισε το γκολ μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο, για να στείλει το δικό του μήνυμα αργότερα, αναφέροντας:
"Άλλοι τρεις βαθμοί και χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στον ΠΑΟΚ".
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»