Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαμπά: «Δεν υπάρχουν λόγια!»

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ζαμπά: «Δεν υπάρχουν λόγια!»

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ που συνοδεύτηκε μάλιστα και από την επίτευξη γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα με ανάρτηση του στα social media έδωσε το σύνθημα γράφοντας «Πάμε ΠΑΟΚάρα»!

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την επιστροφή μου στην Τούμπα. Αγαπώ αυτό το συναίσθημα. Τόσο χαρούμενος που επέστρεψα. Πάμε ΠΑΟΚάρα!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Jabá (@leojaba)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία με την τακτική στο επίκεντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα και να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκαν και περιμένουν τα «αετόπουλα»

Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση – Τα εισιτήρια που κρίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Super League Κ17 και Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για να συμπληρωθεί το «παζλ» των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Τελική Φάση (Final 4) των δύο Πρωταθλημάτων.

Πρωτάθλημα Super League K17

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΛ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενώ την 4η θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες μέσω αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Emilion ενώ μισή ώρα αργότερα (12:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα μπαράζ με τον νικητή να παίρνει το 4ο «εισιτήριο» για το Final 4 του Πρωταθλήματος Super League K17.

Πρωτάθλημα Super League K15

Στο Πρωτάθλημα Super League K15, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν συνολικά οκτώ ομάδες μέσω των αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο των Τραχώνων ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στις Αθλ. Εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει μία θέση στην Τελική Φάση.

Η 4η θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος θα προκύψει από τους αγώνες μπαράζ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός (Σάββατο 27/4, 16:30, Αθλ. Εγκατ/σεις ΕΠΣ Ηπείρου "Στ. Τσανακτσής") και Άρης -Μακεδονικός (Σάββατο 27/4, 14:00, Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ