Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Συμπεράσματα που αξίζει να προσεχθούν μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Ένας τέτοιος αγώνας ΠΑΟΚ-ΟΦΗ έληξε με 3-0! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Ένα τόσο κλειστό ματς με έναν τόσο οργανωμένο αντίπαλο που εγκλώβισε τον ΠΑΟΚ σε πολλά διαστήματα, έφθασε στο τέλος στα… τρία γκολ διαφορά.

Ο Νιόπλιας και η πολύ καλή του ομάδα ήταν άριστα οργανωμένη επί 55 λεπτά, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν πλησίαζε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και δεν μπορούσε να παίξει το ωραίο συνδυαστικό του ποδόσφαιρο.

Αν ο Ντόουγκλας ευστοχούσε στην αρχή, ίσως… όλα να άλλαζαν από νωρίτερα. Αλλά δεν υπάρχει το… αν. Και αν ο ΟΦΗ προηγούνταν… ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε…

Εδώ επάνω ένα πράγμα προς όλους όσους εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ. Οι επιθέσεις για τα πέναλτι που κερδίζει η ομάδα θα αρχίσουν και θα έχουν στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Είναι πολύ μα… πάρα πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι τα πέναλτι που δίνονται υπέρ του ΠΑΟΚ. Ένα και μόνο είναι το ζήτημα, ένα το πρόβλημα και μία η αδικία που κατά την άποψή μου ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να τονίζουν:

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ VAR για να διορθώσει το αρχικό λάθος.

Παράδειγμα ο Φωτιάς. Το θέμα δεν είναι ότι στα τελευταία δύο ματς που έπαιξε τον ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος κέρδισε 2 πέναλτι. Η τεράστια αδικία και το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΙ στα Γιάννινα και σήμερα, ο Φωτιάς και οι βοηθοί ΔΕΝ είδαν τις αρχικές παραβάσεις και αδίκησαν τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς με το VAR υπάρχει δικαιοσύνη και ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτό που δικαιούται! Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει να γράφεται και να λέγεται ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν «λέει» τίποτα που η Κουρομπίλια ζητούσε συγνώμη στα αποδυτήρια για το ότι δεν το είδε. Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι να αδικήσουν τον ΠΑΟΚ και τους εκθέτει το VAR. Το οποίο VAR είναι γνωστό ποιοι δεν το θέλουν γιατί βολεύονται να παίζουν με τα λάθη των διαιτητών…

*Κρίμα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ που δεν ήξεραν τους κανονισμούς για το… χέρι σε αφύσικη θέση ακόμη και μετά από αρχική επαφή στο σώμα του αμυνόμενου. Πώς παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς να ξέρουν τους κανονισμούς;

* Και κάτι τελευταίο για το ποδόσφαιρο. Το σερί των 7 νικών του ΠΑΟΚ είναι παραπλανητικό. Πρόκειται για έξι ματς στην άδεια Τούμπα και ένα μόνο εκτός. Όλοι οι αντίπαλοι ήταν σαφώς υποδεέστεροι του ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα θα δούμε και θα κρίνουμε πιο σωστά την όποια βελτίωση του Δικεφάλου.

* Ο Σεμέδο κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για απειλές! Ξαφνιάστηκε κανείς;

* Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ πήρε μία μεγάλη  και πολύτιμη νίκη. Όποιος έχει μείνει στο 1990 και πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια απόσταση από τον… κάθε Κολοσσό, καλά θα κάνει να προσαρμοστεί στο σήμερα. Οι Ροδίτες είναι από τις καλύτερες ομάδες και ευτυχώς ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό από τους ευρωπαϊκούς αγώνες του. Τελευταία, βλέπουμε και την αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας που πλέον δεν ζει και πεθαίνει με το τρίποντο. Η μπάλα περνάει συνέχεια κοντά στο καλάθι με τους Αμερικανούς αλλά και τον Γιάνκοβιτς. Σε κάθε περίπτωση το μεγάλο ματς που θα αλλάξει τη χρονιά έρχεται και είναι αυτό με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή.

Γενικά η ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά μεγάλα ματς. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, αλλά και η ευρωπαϊκή ρεβάνς του βόλλει που πραγματικά πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης… μπορεί να προκριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρβος ή Κροάτης; Πόσο καλά θυμάστε τους ξένους του ΠΑΟΚ;

Ήρθε η ώρα να τεστάρετε τη μνήμη σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και άφησαν -λίγο ή πολύ- το στίγμα τους.

Ποιος από τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είναι Σέρβος και ποιος Κροάτης; Τεστάρετε τη μνήμη σας πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ