Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έκλεισαν τα μάτια Κουτσιαύτης, Κουμπαράκης

Η φάση που φωνάζει για πέναλτι ο Παναιτωλικός

PAOK24

Ολυμπιακός: Έκλεισαν τα μάτια Κουτσιαύτης, Κουμπαράκης

Για το τι συμβαίνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, που ορίζεται ο Κουμπαράκης ως VAR, έχετε διαβάσει.

Οπότε, δε μπορεί να προκαλεί και μεγάλη έκπληξη ούτε η σημερινή απόφαση. Πριν την ισοφάριση του Παναιτωλικού με τον Μεντόσα, οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι.

Ο Βέργος κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Κρίστινσον, με τον Μπα να τον βγάζει εκτός πορείας, με αντικανονικό τρόπο όπως φάνηκε από τι ριπλέι.

Ο Κουτσιαύτης δεν είδε τη φάση σε πραγματικό χρόνο, ενώ ο Κουμπαράκης που τη τσεκάρε στο VAR, δε θεώρησε ότι υπάρχει παράβαση… Το παράξενο θα ήταν αν το θεωρούσε…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Κοτάρσκι!

Ένα ακόμα “παράσημο” για τον Κροάτη τερματοφύλακα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Ντομινίκ Κοτάρσκι ανέδειξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ  FansMan of the Match για την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να σημειώνει σχετικά:

"Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Μία σκληρή μάχη στο Βέλγιο. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ και πλέον προετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Τούμπας, για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.Εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.
Ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Jan Breydel Stadium, με σπουδαίες επεμβάσεις. Η κομβικότερη εξ’ αυτών, η επέμβαση στην εκτέλεση πέναλτι του Τιάγκο στο 78ο λεπτό, με την οποία κράτησε το 1-0 και είναι πλέον το σκορ που θα κληθεί να ανατρέψει ο Δικέφαλος.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 50,47% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Τάισον , ο οποίος έτρεξε, πίεσε και ήταν εξαιρετικός για 90 λεπτά, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Άλι Σαμάτα , ο οποίος πήρε φανέλα βασικού κι έδωσε πολλές μάχες σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτητής β΄ κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο άπειρος Πορτογάλος που επέλεξε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον 30χρονο Πορτογάλο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, διαιτητής της 2ης κατηγορία της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

O συγκεκριμένος ρέφερι, ο οποίος έγινε διεθνής μόλις... πέρσι και θα "σφυρίξει" για πρώτη φορά στη χώρα μας, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πέδρο Νούνο Μαρτίνς και Πάουλο Ρικάρντο Μπρας, τέταρτος θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων, στο VAR θα βρίσκονται ο Πορτογάλος Μπρούνο Αλεσάντρε Εστέβες και ο Ηλίας Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής της ΕΠΣ Δράμας.

Σε ότι αφορά το Άρης - ΑΕΚ, αφού οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για Έλληνα διαιτητή, αυτός θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας και στο VAR ο Γερμανός Πάτρικ Φραντς Νανσλμπάουερ, ενώ το Λαμία - Παναθηναϊκός θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών και στο VAR θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της ΕΠΣ Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Το κανάλι της ρεβάνς

Εκεί θα δείτε το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό βράδυ. Ένα μεγάλο "ραντεβού" στην Τούμπα, με φόντο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, με έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλει να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα με 1-0 στο Jan Breydel, η πρόκριση είναι ανοικτή για τον ΠΑΟΚ, που θα δώσει σκληρή μάχη με την Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο.

Όσοι δε βρεθούν στην Τούμπα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από το κανάλι του Cosmote Sport 3 HD, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το live-chat του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ