ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι 11 του Λουτσέσκου
Οι επιλογές του Ρουμάνου για το ματς με την ΑΕΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του πρώτου προημιτελικού στην Τούμπα ξεκίνησε, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να “κοντράρονται”, με φόντο την πρόκρισ.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η ενδεκάδα του “Δικεφάλου”, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Σίντκλεϊ στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σβαμπ με τον Κούρτιτς, με τον Αουγκούστο λίγο πιο μπροστά, στον γνωστό του ρόλο και στην επίθεση οι Ζαμπά, Ζίβκοβιτς και Ακπόμ.
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας #PAOKAEK #GreekCup #PreGame #PamePAOKARA pic.twitter.com/HBeU6mL0g5
— PAOK FC (@PAOK_FC) January 19, 2022

Πρωτοφανή είναι όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να είναι αμετακίνητος και να… προκαλεί τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να αρνείται να αλλάξει τους ορισμούς των Ελλήνων διαιτητών στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Ψάρρης, Βεργέτης, Παπαπέτρου) και να ορίσει Ιταλούς διαιτητές, η ΕΠΟ περιέρχεται σε αδιέξοδο αφού οποιασδήποτε ορισμός με άλλον τρόπο θα καθιστά τον αγώνα άκυρο.
Επομένως, αν ο Μπένετ δεν αλλάξει τους ορισμούς η μόνη λύση που απομένει είναι η πάυση του από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ και η αντικατάστασή του από άλλο πρόσωπο.
Η μόνη επιτροπή που μπορεί να το κάνει αυτό πριν τη Δευτέρα, οπότε είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι, είναι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, η οποία μπορεί να συνεδριάσει ανά πάσα στιγμή δια περιφοράς για έκτακτα θέματα και οι αποφάσεις της να έχουν άμεση ισχύ.
MEDIA
Ο έλεγχος, η ουσία και η προσωπικότητα (vid)
Τα δύο διαφορετικά ημίχρονα στο Ελσίνκι και ο ΠΑΣ που ακολουθεί στο «μικροσκόπιο» του PAOK24 News

Βράδυ Παρασκευής με το PAOK24 News να σας κρατάει συντροφιά με μία ακόμη ζωντανή εκπομπή.
Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης σχολίασαν τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που είχε ο ΠΑΟΚ στο νικηφόρο πέρασμα του από τη Φινλανδία κόντρα στην Ελσίνκι με 2-3, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Δικέφαλο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις Ζωσιμάδες.
Δείτε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής.
https://www.youtube.com/watch?v=b9KxGKCwCNc

Καθοριστικός αποδείχτηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ απέναντι στην Αλ Ακχούντ.
Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 60ο λεπτό του αγώνα και χάρισε με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του με 0-1.
Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Γερμανού με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Η Αλ Καλίτζ φιγουράρει στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 8 βαθμούς μετά από 7 αγώνες.
Όσον αφορά το Νάρεϊ, αυτό ήταν το 3ο του παιχνίδι με την Αλ Καλίτζ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»