Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό με VAR… Κουμπαράκη!

Και τέταρτος διαιτητής ο… Τάκης Τσουκαλάς!

Στέργιος Αναστασιάδης

Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό με VAR… Κουμπαράκη!

Τον Αναστάσιο Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών όρισε η ΚΕΔ για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βοηθοί του Αθηναίου διαιτητή, θα είναι οι Δημήτριος Σαμοϊλης και Μιχαήλ Νιδριώτης, αμφότεροι της ΕΠΣ Αθηνών επίσης,  ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Σε ότι αφορά την ευθύνη του VAR, θα την έχει ο… Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Κυκλάδων, τον οποίο δεν… χρειάζεται μάλλον ο Ολυμπιακός αυτή την αγωνιστική, με βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου της ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης της ΕΠΣ Τρικάλων!

Ασφαλώς, τόσο ο ορισμός του Παπαπέτρου όσο και η τοποθέτηση του Κουμπαράκη στο VAR, δύο διαιτητών δηλαδή που συνδύασαν τα ονόματά τους με σκανδαλώδεις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού, εγείρει πολλά ερωτηματικά, ειδικά από τη στιγμή που οι Πειραιώτες “χωλαίνουν” και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στην Super League!

Αναλυτικά οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/1

17:15 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Σιδηρόπουλος (Θανασιάς, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Καραντώνης, Μπουξμπάουμ)

Κυριακή 23/1

15:00 Άρης-Λαμία: Μανούχος (Καραγκιζόπουλος (Βεργέτης, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου)

17:15 Ατρόμητος-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Β.Μωυσιάδης, Κολοσιώνης, 4ος Καραντώνης, VAR: Τρεϊμάανις, Νικολακάκης)

17:15 Βόλος-ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Σαμοΐλης, Νιδριώτης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Τριανταφύλλου)

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Περράκης (Πάτρας, Παπαδόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Γκάμαρης, Κουρομπύλια)

Δευτέρα 24/1

19:30 Αστέρας-Απόλλων: Τσαγκαράκης (Μαυρουδής, Βασιλόπουλος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζήλος, Ψαρρής)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζεται για Τούμπα ο Κανίς! (pic)

Ανυπόμονος ο Μαροκινός για την “μετακόμισή” του στην Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Ιταλία και δη στο Μιλάνο βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη ο Χισάμ Κανίς, από την επομένη δηλαδή της φιέστας του Πανσερραϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β.

Μάλιστα, ο 25χρονος Μαροκινός - με ιταλικό διαβατήριο - μεσοεπιθετικός, που τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, δεν κάθεται με... σταυρωμένα χέρια στην Ιταλία αλλά έχει προσλάβει personal trainer, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 22 Ιουνίου, όποτε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των "ασπρόμαυρων".

Ο ίδιος δεν κρύβει πάντως την ανυπομονησία του για τη "μετακόμισή" του στην Τούμπα, μετρώντας ήδη δύο χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, στα οποία πέτυχε 26 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 56 παιχνίδια.  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμη για τον τίτλο η Κ17!

Το φάιναλ φορ του Πανθεσσαλικού και οι δηλώσεις των Τσιαπακίδη, Παπαγεωργίου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτοιμη να προσθέσει ακόμα ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας στη μεγάλη... συλλογή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, είναι η Κ17, η οποία αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει στις 20:00 την ΑΕΚ, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος (Άρης - Ολυμπιακός στις 17:00 ο πρώτος), που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

«Το Final Four είναι ένα γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά επί πολλά χρόνια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η «φουρνιά» παικτών είχε την ατυχία, λόγω της πανδημίας, να μην παίξει στο πρωτάθλημα της Κ15 πριν δύο χρόνια. Κάποιοι από αυτούς ήταν μαζί μας και στο περσινό Final Four, όντας ένα χρόνο μικρότεροι, έχουν ζήσει την διαδικασία, κι αυτό σαφώς θα βοηθήσει όλα τα παιδιά.

Είναι ταλαντούχοι όλοι τους, οι περισσότεροι εκπαιδεύονται επί πολλά χρόνια μαζί, ενώ δουλέψαμε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι έπαιξαν με την Κ17 φέτος περισσότεροι από 30 ποδοσφαιριστές και το Final Four είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητές μας σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό είναι για το οποίο αδημονούν, εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές μας.

Αυτό που πάντα λέω στα παιδιά είναι να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, να προσπαθούν κάθε μέρα να βγαίνουν καλύτεροι από το γήπεδο και μέσω αυτής της διαδικασίας να κερδίσουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, να το χαρούν όλοι και φυσικά να παραμείνουν υγιείς» τόνισε ο προπονητής της Κ17, Πέτρος Τσιαπακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, ενώ από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Παπαγεωργίου, είπε:

«Ανυπομονούμε όλη τη χρονιά για το Final Four και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα τα εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε. Είμαστε μια αρκετά ποιοτική ομάδα με χαρακτήρα και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο Final Four εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου και την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος».

Από την Super League, τονίζεται:

"H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ17 θα γίνει από την Τελική Φάση (final 4) του Πρωταθλήματος Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8/6/2023 (ημιτελικοί) και την Κυριακή 11/6/2023 (τελικός) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr, από το κανάλι Novasports στο YouTube καθώς επίσης και από από τα κανάλια SportKlub (σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία) και Diema Sport (Βουλγαρία).

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων".

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πήρε και Καντέ η Αλ Ιτιχάντ!

Συμπαίκτης του Καρίμ Μπενζεμά ο 32χρονος σούπερ χαφ με συμβόλαιο… μαμούθ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά, η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ενγκολό Καντέ!

Μάλιστα, ο 32χρονος Γάλλος χαφ έχει ήδη υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχει συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες για διετές συμβόλαιο, με απολαβές 100 εκ. ευρώ ετησίως!

Yπενθυμίζεται πως η Τσέλσι δεν θα καρπωθεί από αυτό το deal ούτε ένα... πετροδόλαρο, καθώς το συμβόλαιο του Καντέ μαζί της ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending