Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Η Εκίπ μιλά για συμφωνία με Λιόν για τον Πάπε Σεϊκ

Ο μέσος της Γαλλικής ομάδας είχε κοστίζει 10 εκ. Ευρώ

PAOK24

Άρης: Η Εκίπ μιλά για συμφωνία με Λιόν για τον Πάπε Σεϊκ

Για συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Λιόν για τη μεταγραφή του 24χρονου μέσου Πάπε Σεϊκ κάνει λόγο η εφημερίδα Εκίπ.

Στη μεταγραφή του 24χρονου Πάπε Σεϊκ από τη Λιόν προχωρά ο Άρης, σύμφωνα με την εφημερίδα Εκίπ. Το γαλλικό δημοσίευμα σημειώνει πως Λιόν και Άρης τα βρήκαν για να γίνει άμεσα η μεταγραφή για ένα ποσό που δε θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Για τον Πάπε Σεϊκ η Λιόν είχε δαπανήσει 10 εκ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας τελειώνει λέγοντας πως αυτό που απομένει είναι να τα βρει και ο ποδοσφαιριστής με τον Άρη, για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπα: «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον σύλλογο»

Η ανάρτηση του Γκανέζου στα… ελληνικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League, με τον Μπάμπα Ράχμαν να στέλνει το δικό του μήνυμα στα ελληνικά.

Ο Γκανέζος μπακ του Δικεφάλου και ένα από τα σημεία αναφοράς των «ασπρόμαυρων» την φετινή σεζόν, ανάρτησε φωτογραφία του στο Twitter από την προπόνηση της Τετάρτης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα τα δώσουν όλα. «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν το σύλλογο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκανέζος μπακ, το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα ελληνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τη Μπριζ

Τα νεότερα από τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προστατευτική μάσκα ο Σπίλερς στην Τούμπα

Προπονήθηκε κανονικά ο αμυντικός της Μπριζ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιόρνε Σπίλερς συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Βέλγων στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συμμετέχει στο αυριανό παιχνίδι.

Ο κεντρικός αμυντικός της βελγικής ομάδας ωστόσο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα προπονείται με ειδική μάσκα, εξαιτίας της διάσεισης που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και συγκεκριμένα μία σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα. Η συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της προπόνησης που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ