Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο ΝΠΣ Βόλος

Η ανάλυση του αντιπάλου με «ασπρόμαυρη» ματιά

PAOK24

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΠΑΟΚ μέσω της ιστοσελίδας του, ανέλυσε το σημερινό αντίπαλο της ομάδας, στο Πανθεσσαλικό. Δείτε αναλυτικά…

«Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται για τη 19η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22 τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το Rival Analysis του paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ομάδα της Μαγνησίας λίγο πριν την σέντρα.

Η ομάδα του Βόλου δεν έκλεισε την περσινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Έξι διαδοχικές ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αποκλεισμός απ’ το Κυπέλλο Ελλάδος, αλλαγή προπονητή, ένταση και αποβολές ήταν ο σύντομος απολογισμός της.

Με τον ερχομό της νέας χρονιάς όμως, φαίνεται πως οι Βολιώτες έχουν αρχίσει να βρίσκουν ξανά ρυθμό. Με την εντός έδρας νίκη απέναντι σε ΠαναθηναΪκό (3-1) και την τελευταία εξ αναβολής αναμέτρηση με Απόλλων Σμύρνης (1-0), παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας απ’ τον «τελευταίο» του βαθμολογικού πίνακα. Συνολικά σε 17 αγώνες, μετρούν 21 βαθμούς και έχουν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Στην διοργάνωση Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα της Μαγνησίας δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Πέρασε μεν νικηφόρα (3-1) από τις Σέρρες στον νοκ-άουτ αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά έμεινε εκτός προημιτελικών, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό, με συνολικό σκορ 1-2.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
Ο νεαρός Ισπανός τεχνικός Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, αποχώρησε από την Μαγνησία μετά από τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ο βοηθός του Κωνσταντίνος Μπράτσος, κλήθηκε για άλλη μια φορά -όπως και πέρσι- να βοηθήσει. Ο 45χρονος προπονητής που βρίσκεται την τελευταία διετία στο τεχνικό τιμ του Βόλου, θα κοουτσάρει την ομάδα τουλάχιστον έως και το τέλος της φετινής σεζόν.

Με πρωταγωνιστή τον Φαν Φεερτ
O Φαν Φεερτ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Βολιώτες στη φετινή σεζόν. Ο Ολλανδός φορ μετράει 11 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας καλύψει απόλυτα το κενό που άφησε το καλοκαίρι ο Δουβίκας.

Το ρόστερ της ομάδας του Μπράτσου είναι γεμάτο ποιότητα με παίκτες ο Μπαρτόλο, ο Φεράρι, ο Ρομέρο, ο Ρεγκατέν, ο Ορόζ κι ο Πουρίτα.

Ενίσχυση ρόστερ
Ο σύλλογος έχει μπει ήδη ενεργά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι με τρεις νέες προσθήκες και πρώτη αυτή του 21χρονου Κύπριου στόπερ Χρήστου Σιέλη από την Λέφσκι Σόφιας. Ακολούθησε ο 28χρονος Φινλανδος μπακ Νικολάι Άλχο, που αποχώρησε από τη ΜΤΚ Βουδαπέστης και τελευταία ανακοίνώθηκε ο 28χρονος Αργεντίνος εξτρέμ, Χόρχε Κορέα από την Νέφτσι Μπακού.

Τέλος, ο Ζαν Μπαριέντος των 10 συμμετοχών και δύο ασίστ, συνεχίζει με την φανέλα του Βόλου μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Τα τελευταία νέα
Όσον αφορά στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί υπολογίζει στον Κότνικ, στον Ριένστρα και στον νεοαποκτηθέντα Άλχο, λόγω τραυματισμών, αλλά στην αποστολή επιστρέφει και πάλι ο Ρινέρ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΒόλουΚλέιμαν, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο και Φαν Βέερτ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ