Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρωας ο Ουεντραόγκο! (vid)

Από τα δικά του πόδια η Μπουρκίνα Φάσο πέρασε στην οχτάδα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ήρωας ο Ουεντραόγκο! (vid)

Ήρωας για την εθνική ομάδα της χώρας του ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο στη νοκ άουτ αναμέτρηση της φάσης των 16 του Copa Africa με αντίπαλο την Γκαμπόν.

Η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β’ να ευστοχεί κάνοντας το 7-6 στέλνοντας την Μπουρκίνα Φάσο στην οχτάδα του θεσμού, αφού ο Παλούν από την Γκαμπόν αστόχησε στη δική του εκτέλεση.

Ο Τραορέ στο 28′ έβαλε μπροστά την Μπουρκίνα Φάσο, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ένα αυτογκόλ του Γκουίρα έστειλε το ματς στην παράταση.

Η κατάσταση δεν άλλαξε και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στην… ρώσικη ρουλέτα, με τον Ουεντραόγκο να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Δείτε ΕΔΩ τη διαδικασία των πέναλτι

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασπρόμαυρη παράνοια! (vid)

Σημαίες, χαρτάκια και τρομερός παλμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των παικτών του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την πρώτη σέντρα στη μεγάλη μάχη με την Κλαμπ Μπριζ.

Με σημαίες, χαρτάκια και τρομερό παλμό από τα συνθήματα, όλο το γήπεδο στο... πόδι αποθέωσε τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ντόπαρε ψυχολογικά για το ματς με τους Βέλγους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του PAOK24...

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437081165_6962723253831806_782397877617039613_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόρτερ και Φρίντρικσον στην κατάμεστη Τούμπα!

Βλέπουν από κοντά τη μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη μεγάλη μάχη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League αντιμετωπίζοντας στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ.

Το «κάστρο» του Δικεφάλου είναι κατάμεστο με 30.000 κόσμο να δίνουν βροντερό παρών από νωρίς και να θέλουν να «σπρώξουν» τους παίκτες του Λουτσέσκου σε μια ιστορική πρόκριση.

Την τρομερή ατμόσφαιρα της Τούμπας βιώνουν από πρώτο χέρι και οι δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ JR και Έλβαρ Φρίντρικσον, που μαζί με τον κ. Χατζόπουλο βρίσκονται στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ