ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άκπομ, ο πολυτιμότερος
Αναδείχθηκε ΜVP για την απόδοση του στη νίκη επί του Βόλου
Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της…
“Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός στο Πανθεσσαλικό κι έφτασε σε μία άνετη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλος με 0-4.
Οι πρωταγωνιστές για τον Δικέφαλο ήταν πολλοί. Ένας από αυτούς αναμφίβολα ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος φορ έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι με πολλά τρεξίματα, αμέτρητες μονομαχίες κι ένα ακόμα γκολ.
Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα είχαμε ένα σκληρό ντέρμπι. Ο Ζόαν Σάστρε ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ βρήκε και δίχτυα στο ντεμπούτο.
Για λίγους ψήφους όμως ο Ισπανός μπακ αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, καθώς ο Άκπομ κατέκτησε τελικά τον ατομικό τίτλο.
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα που ήταν εξαιρετικός, είχε ένα κερδισμένο πέναλτι και μία ασίστ”.
Ο Σιμόν Μπάνζα πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.
Ο επιθετικός των ασπρόμαυρων με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του και έδωσε... το σύνθημα γράφοντας «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.
O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.
Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.
Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.
Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.
Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.




