Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου (live)

Πλήρης εξέλιξη από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β’ για την Superleague 2

Θωμάς Παπάς

ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου (live)

Τελικό σκορ: ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου 2-2

Τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι από τον Μελιτζανίδη. Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ Β’, που κρατούσε τη νίκη μέχρι ένα λεπτά πριν τη λήξη

Μπλοκάρει και καθαρίζει ο Ταλιχμανίδης

90+5. Κόρνερ για τη Νίκη Βόλου.

90+4′ Γκολ και 2-2 για τη Νίκη. Σέντρα στην περιοχή, δεν απομακρύνεται καλά η άμυνα, η μπάλα στρώνεται στον Παναγιωτίδη κι αυτός με σουτ στην κάτω αριστερή γωνία ισοφαρίζει.

Πέντε λεπτά έξτρα χρόνος

87′ Κλέβει ψηλά ο Χατζηστραβός, πηγαίνει μόνος του μέχρι την τελική προσπάθεια αλλά το πολύ δυνατό σουτ του, περνά λίγο έξω

Βρίσκει χώρους ο ΠΑΟΚ στην κόντρα αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια

80′ Στο γήπεδο κι ο Γαϊτανίδης στη θέση του Μελετίδη

78′ Τετ α τετ για τον Πανίδη, που πλασάρει άσχημα τον Μπάγιτς, ο οποίος απομακρύνει με τα πόδια, η μπάλα στρώνεται στον Χατζηστραβό, που πιάνει το σουτ αλλά είναι αδύναμο κι απομακρύνεται προς της ανυπεράσπιστης εστίας των φιλοξενούμενων.

76′ Επιθετικό φάουλ εντός περιοχής στην εκτέλεση του κόρνερ για τη Νίκη. Ο Κάσσος στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και διαμαρτύρεται, ωστόσο η φάση έχει σταματήσει αρκετά νωρίτερα.

74′ Εντείνουν την πίεση οι φιλοξενούμενοι

68‘ Στην κόντρα ο ΠΑΟΚ με τον Πανίδη, που βγαίνει από τα δεξιά, πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει

63′ Διπλό σουτ από τον Παναγιωτίδη, η μπάλα κοντράρει ισάριθμες φορές στα σώματα. Δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν τη μπάλα οι παίκτες του Γκαρσία.

61′ Στη θέση του Κούτσια, περνά ο Πανίδης.

58′ Κεφαλιά του Τζιώρα στην καρδιά της άμυνας, η μπάλα περνά άουτ. Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι

54Γκολ για τη Νίκη Βόλου. Εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο Τζιώρας και μειώνει σε 2-1.

53′ Περνάει εκτός ο Σαλαμούρας, που έχει ενοχλήσεις. Στη θέση του ο Χατζηστραβός

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος

Τέλος Ημιχρόνου: 2-0

Οι ασπρόμαυροι πηγαίνουν στο ημίχρονο έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης ενώ παρά το γεγονός πως είναι μπροστά με 2-0 είναι αυτοί, που πιέζουν σε όλο το γήπεδο.

40′ Σουτ του Κάσσου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ταλιχμανίδης, που είναι και σήμερα πολύ σταθερός

37′ Περνά στο παιχνίδι ο Σταύρος Τσουκαλάς, άλλοτε παίκτης τ0υ ΠΑΟΚ και συμπαίκτης του Πάμπλο Γκαρσία. Παίρνει τη θέση του Ανδρέου.

35′ Πολύ δυνατό σουτ από τον Κούτσια, που ήταν με πλάτη εκτός περιοχής. Αποκρούει ο Μπάγιτς με υπερένταση.

30′ Ο Κούτσιας προσπαθεί να βγάλει με τρίπλα την μπάλα από την περιοχή, κλέβει ο Παναγιωτίδης, γυρίζει συρτά την μπάλα, που σταματάει στο δοκάρι του Ταλιχμανίδη.

25′ Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, κάτι που έχει φέρει και το 2-0 για την ομάδα του Γκαρσία

20′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 2-0. Κακό γύρισμα από τον Αλιακίδη στον Μπάγιτς, ο Τζίμας δεν παρατά τη φάση, πιέζει και κλέβει την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Νίκης κάνοντας το 2-0.

13‘ Συνεχίζει την πίεση ο ΠΑΟΚ, κερδίζει το κόρνερ από τα αριστερά, όπως επιτίθεται. Εκτέλεση από τον Σαλαμούρα, περνάει η μπάλα

12′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 1-0 με τον Κούτσια να ευστοχεί από τα 11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή κάτω γωνία του Μπάγιτς

11′ Ο Τάχατος τσιμπάει την μπάλα, ο Ανδρέου τον ανατρέπει εντός περιοχής. Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ

5′ Κεφαλιά του Τζίμα, η μπάλα περνάει άουτ. Πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Οι παίκτες του Γκαρσία έχουν τον έλεγχο και προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις, ψάχνοντας κυρίως τον Κούτσια

1′ Ξεκίνημα με τη Νίκη Βόλου στη σέντρα

Όλα έτοιμα για τη σέντρα

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χονου Αλκιβιάδη Κάμπανου

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριο Τσαούση που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, στον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με την Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και στον τραυματία Γιώργο Κουλούρη.

Στον πάγκο της Νίκης Βολου βρίσκεται ο Αλέκος Βοσνιάδης. Στη βασική του ενδεκάδα επέλεξε τους, Μπάγιτς, Πάνος, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κάσσος και Βλαχομήτρος.

Στόχος των ασπρόμαυρων είναι η τέταρτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, όντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς σε 11 αγώνες (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων με το ψιλόβροχο να συνοδεύει τις προσπάθειες τους.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους: Ταλιχμανίδη, Αποστολόπουλο, Τάχατο, Κουλιεράκη, Παναγιώτου, Γιαξή, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Τσοπούρογλου, Κούτσια και Τζίμα.

Καλησπέρα από το γήπεδο της Ευκαρπίας, όπου ο ΠΑΟΚ Β, υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 2, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 15:00.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ