Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικός στον κορωναϊό ο Τούχελ

Απουσιάζει από τον πάγκο των «μπλε»

PAOK24

Θετικός στον κορωναϊό ο Τούχελ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ σε έλεγχο της ομάδας λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Πλίμουθ για το κύπελλο Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων έγιναν γνωστά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να μην βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του. Η αναμέτρηση με τη Πλίμουθ διεξάγεται αυτή την ώρα και είναι νοκ άουτ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Παίζουμε χωρίς ενέργεια…»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.

«Eίναι προφανές ότι παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε με τον τρόπο που αντιδράσαμε. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ και ήρθε στις καθυστερήσεις το γκολ της Λαμία. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε την ενέργεια για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bόκολος: «Πάντα ζητάω να παλεύουμε, δικαιούμασταν τη νίκη»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λαμίας μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Λεωνίδας Βόκολος παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Στο αρχικό του σχόλιο, υποστήριξε: «Εξαιρετική προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Αυτό λέω πάντα και αυτό ζητάω, να παλεύουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα βάση της εικόνας μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε και πήραμε έναν βαθμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Για την σημερινή εικόνα των δύο νεαρών Κοντονίκου και Γιαννούτσου, είπε: «Ευκαιρίες θα δοθούν, παίζουμε με εξαιρετικές ομάδες και ευκαιρίες θα πάρουν όλοι. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Είχαμε και σήμερα προβλήματα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα έδειξαν πως δικαίως αυτή η ομάδα πέτυχε όλα όσα πέτυχε φέτος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άδοξο τέλος…

Μία ομάδα χωρίς καμία απολύτως συναίσθηση, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μπήκε στο γήπεδο ξέροντας ότι το σημερινό, ήταν ένα must-win παιχνίδι, αλλά στον αγωνιστικό χώρο εμφάνισε την ίδια εικόνα με όλα τα τελευταία σε γενικές γραμμές. Οι "ασπρόμαυροι" ήταν αναποτελεσματικοί, οι επιλογές τους στις τελικές πάσες ήταν κάκιστες και αδυνατούσαν να παίξουν το παιχνίδι τους κι ακόμη περισσότερο, να αντιδράσουν όταν η Λαμία -η πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ- βρήκε το γκολ με τον Σλίβκα στο φινάλε του πρώτου μέρους. Από την αρχή φάνηκε στο γήπεδο πως ο ΠΑΟΚ μπήκε με κακή νοοτροπία, καθώς οι περισσότεροι ήταν φανερά εκτός ρυθμού και η εικόνα ήταν θλιβερή, κάτι που δεν άλλαξε ως το τέλος, με το αναγκαστικό ροτέισον να αποδεικνύεται καταδικαστικό και το έλλειμμα σοβαρού βάθους να είναι -πλέον- ξεκάθαρο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα μέτριο, ένα κακό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν μεν την κατοχή, αλλά να είναι αναποτελεσματικοί και να μην έχουν αποτελεσματικότητα και κυρίως ενέργεια. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έψαξαν διαδρόμους, δίχως επιτυχία και πέρα από ένα σουτ του Μάρκος Αντόνιο που δεν προβλημάτισε σε καμία περίπτωση τον Κοσέλεφ και μία προσπάθεια του Οζντόεφ στην περιοχή δεν μπορούσε να απειλήσει, με τον Κεντζιόρα να κάνει μία επικίνδυνη κεφαλιά στις καθυστερήσεις, αλλά τον γκολκίπερ της Λαμίας να φωνάζει "παρών". Όσο περνούσε η ώρα, η Λαμία το πίστευε όλο και περισσότερο κι από το 20' και μετά, σταδιακά ισορρόπησε και πήρε μέτρα στο γήπεδο, για να βρει και το γκολ, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του "Δικεφάλου".

Ο Σιμόν έκανε τη σέντρα, ο Μάλτσι έστρωσε με το στήθος στον Σλίβκα και αυτός με άψογο τελείωμα εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-0, ενώ λίγο έλειψε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, αλλά το σουτ του Κοντονίκου -με τη μία- λίγο μετά πέρασε άουτ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με προβλητισμό και σκυμμένα κεφάλια για τον ΠΑΟΚ, που για ένα ακόμη παιχνίδι -δέκατο στη σειρά- όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν μπορούσε και να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή, μόνο για τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ να δείχνει το ίδιο πρόσωπο και να χαλάει μόνος του τις όποιες προϋποθέσεις δημιουργούσε για ένα γκολ. Στο 55' ο Μάρκος Αντόνιο βγήκε σε τετ α τετ από τα δεξιά και πλάσαρε, αλλά ο Κοσέλεφ είχε απάντηση, με τον Λουτσέσκου να φρεσκάρει την αριστερή του πλευρά, βάζοντας τους Τάισον, Μπάμπα και Μπράντον, για να απειλήσει ο τελευταίος στο 59', με την κεφαλιά του να περνάει άουτ.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά στο 75ο λεπτό, όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιχαηλίδης σημάδεψε εστία με το κεφάλι, αλλά έστειλε την μπάλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι κι από εκεί και πέρα, ουσιαστικά δεν είχε άλλη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, μέχρι την αποβολή της Λαμίας. Στο φινάλε, ο Αμαράλ έκανε ένα φάουλ στον Κεντζιόρα και μίλησε σε έντονο ύφος στον Κατσικογιάννη, με τον Έλληνα ρέφερι να τον αποβάλλει και τον "Δικέφαλο" να μπαίνει στις καθυστερήσεις με παίκτη παραπάνω. Κι όμως, ούτε κι έτσι δεν ήρθε κάτι καλύτερο, με τους "ασπρόμαυρους" να μοιάζουν χαμένοι στο γήπεδο και τελικά, στο τέλος ο Σβαμπ έκανε το 1-1. Ο Ντεσπόντοφ έπαιξε με τον Αυστριακό κι αυτός, με κεφαλιά σημάδεψε εστία και έδωσε -έστω- τον βαθμό στον ΠΑΟΚ, σε ένα κακό και πολύ προβληματικό απόγευμα...

Ενδεκάδα με αλλαγές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές σήμερα, ξεκινώντας τον Κοτάρσκι στο τέρμα και τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Ράφα Σοάρες στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Οζντόεφ και Σβαμπ και μεσοεπιθετικά ξεκίνησαν οι Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα.

Προβληματικός ΠΑΟΚ, αποτελεσματική Λαμία

Είχε την κατοχή στο ξεκίνημα, ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο κι έψαχνε διαδρόμους, για να μπορέσει να απειλήσει τη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ -ωστόσο- αντιμετώπισε για ένα ακόμη παιχνίδι σημαντικές δυσκολίες σε αυτό το κομμάτι και δεν είχε κι αποφασιστικότητα. Στο 7' μετά από καλή προσπάθεια του Ντεσπόντοφ, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Αντόνιο κι αυτός από καλή θέση έκανε κακό τελείωμα πάνω στον Κοσέλεφ, με τους "ασπρόμαυρους" να μην είναι απειλητικοί και τους γηπεδούχους να ισορροπούν όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα.

Στο 26', ο Μάρκος Αντόνιο έκανε ωραία ενέργεια κι έδωσε -ουσιαστικά- έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια, αλλά αυτός μπερδεύτηκε, έχασε το κοντρόλ και δεν τελείωσε τη φάση και δύο λεπτά μετά, ο Οζντόεφ έκανε μία κεφαλιά, που δεν είχε τύχη, ενώ στο 31' ο Μαρτίνες σούταρε μέσα από την περιοχή και ήταν άστοχος, στην πρώτη απειλή της Λαμίας. Στο 38' ο Σλίβκα πήρε μία επικίνδυνη κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα άουτ και στο 40ο λεπτό, μετά από σοβαρό λάθος του Σάστρε, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με τέσσερις εναντίον δύο, για να "σπάσει" ο Σλίβκα στον Μάλτσι, αλλά να καθυστερεί αυτός, δίνοντας την ευκαιρία σε Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα να απομακρύνουν.

Η πρώτη, σημαντική ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Κεντζιόρα να κάνει την κεφαλιά και τον Κοσέλεφ να διώχνει σε κόρνερ και λίγο μετά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ. Μετά από σέντρα του Σιμόν, ο Μάλτσι έστρωσε με το στήθος στον Σλίβκα και αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0, σε μία πολύ άσχημη εξέλιξη για την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ λίγο έλειψε η Λαμία να κάνει και το 2-0, με ωραίο σουτ του Κοντονίκου που πέρασε άουτ.

Θλιβερή εικόνα...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Σαμάτα να κάνει απίστευτα λάθη και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί ξανά να γίνει απειλητικός, ενώ στο 55' οι "ασπρόμαυροι" δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό από ένα πλάγιο, με τον Μάρκος Αντόνιο να βγαίνει σε τετ α τετ από πλάγια θέση, αλλά να πλασάρει πολύ άσχημα, για να του πει "όχι" ο Κοσέλεφ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες στην αριστερή πλευρά, βάζοντας στο παιχνίδι τους Τάισον, Μπράντον και Μπάμπα και λίγο μετά, ο Ισπανός απείλησε με μία κεφαλιά που πέρασε άουτ, με τον ΠΑΟΚ να είναι προβληματικός και τον Λουτσέσκου να βάζει στο παιχνίδι και τον Όττο.

Οι "ασπρόμαυροι" απείλησαν στο 75ο λεπτό με τον Μιχαηλίδη, που έκανε μία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ αλλά είδε την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Κοσέλεφ, με τον Ρουμάνο τεχνικό του "Δικεφάλου" να κλείνει τις αλλαγές του με τον Μουργκ, με τον ΠΑΟΚ να πέφτει ακόμη περισσότερο, όσο περνούσε η ώρα και δεν άλλαζε το 1-0 της Λαμίας, που είχε μεταφερθεί πλέον αρκετά πίσω στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο τέλος, καθώς ο Αμαράλ αποβλήθηκε από τον Κατσικογιάννη και λίγο πριν το φινάλε, ο Σβαμπ με κεφαλιά έκανε το 1-1, σε ένα απόγευμα με πολύ-πολύ ανησυχητικά σημάδια για τον ΠΑΟΚ, που πάει να γκρεμίσει ό,τι είχε χτίσει μέσα στη χρονιά.

Oι συνθέσεις του αγώνα:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Κοντονίκος (Τόσιτς), Μαρτίνες (Λέικ), Σλίβκα (Τερεζίου) και Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (Όττο), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (Μπάμπα), Οζντόεφ (Μουργκ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (Τάισον) και Σαμάτα (Μπράντον)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ