ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Υπουργείο Υγείας: Ζητάει αύξηση φιλάθλων στα γήπεδα
Αναμένεται η εισήγηση των ειδικών και η απόφαση

Το θέμα της αύξησης των φιλάθλων στα γήπεδα τίθεται και πάλι με κάθε επισημότητα Αυτή τη φορά, το θέτει το ίδιο του Υπουργείο Υγείας και το βάζει ως θέμα προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή των υγειονομικών.
Η χαλάρωση των μέτρων και η αύξηση του ορίου των φιλάθλων στα γήπεδα, αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή την Πέμπτη. Αν οι ειδικοί είναι θετικοί τότε θα προτείνουν το ποσοστό παρουσίας στη κυβέρνηση που θα λάβει και την τελική απόφαση η οποία θα αρχίσει
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα ο περιορισμός της πληρότητας των γηπέδων παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους.

Ο Πεταυράκης έκανε την κούρσα από αριστερά, ακολούθησε το σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Μπαλωμένου με το 0-0 του ΠΑΟΚ Β με τον Πανσερραϊκό να παραμένει.
Δείτε τη φάση παρακάτω:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Απείλησε τον ΠΑΟΚ Β ο Πανσερραϊκός (vid)
Λίγο άουτ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου

Από στατική φάση, απείλησε τον ΠΑΟΚ Β ο Πανσερραϊκός, στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης στην Ευκαρπία. Ο Μούργος εκτέλεσε με το αριστερό από καλή θέση, ο Μπαλωμένος έπεσε προς την πορεία της μπάλας, αυτή όμως, κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Δείτε τη φάση παρακάτω:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τσαούσης: Επιστρέφει μετά από δύο τραυματισμούς
Ο 22χρονος ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, αλλά τον κράτησαν πίσω οι τραυματισμοί

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Μάριος Τσαούσης, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έχει μπει στο δρόμο της επιστροφής, μετά τις 23... Οκτωβρίου όταν και τέθηκε νοκ-άουτ για πρώτη φορά.
Ήταν σε εκείνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, όταν ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, χτύπησε στο γόνατο, αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο και υπήρχαν φόβοι για τα χειρότερα, αλλά τελικά ο τραυματισμός του, δεν ήταν τόσο σοβαρός.
Ο Τσαούσης ξεπεράσε το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όταν ανέβασε ρυθμό και πήγε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήρθε η θλάση στον τετρακέφαλο που τον κράτησε και πάλι εκτός.
Το πρόβλημα έγινε γνωστό στο τέλος Δεκεμβρίου και μετά από ένα σχεδόν μήνα, ο 22χρονος μπαίνει στη φάση της επιστροφής, σε ένα διάστημα που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα για τον ΠΑΟΚ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!