Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με Κούρτιτς (vid)

Ο Τσιντώντας είπε «όχι» στην εκτέλεση φάουλ του Σλοβένου

PAOK24

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με Κούρτιτς (vid)

Σωτήρια επέμβαση του Τσιντώντα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιασμίν Κούρτιτς στο 67ο λεπτό του αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα βρήκε στον Αραούχο που ήταν στο τείχος, αλλά ο Τσιντώντας εκτινάχτηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ποιητής ο Κωνσταντέλιας, ισχυρή προσωπικότητα ο Κουλιεράκης”

Σημαντικές ατάκες από τον Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό Podcast και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια τόσο στον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

"Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο "10" και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.
Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα. Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο", ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο Λουτσέσκου δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και συνολικά στον ΠΑΟΚ και στη φετινή σεζόν, σημειώνοντας πως:

"Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι υστερούμε στην εκπαίδευση και στην κουλτούρα της λεπτομέρειας. Γενικά είμαστε μια ομάδα οργανωμένη αλλά στο τέλος η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πώς τις μεταφράζει, πώς τις διαβάζεις και πώς συμπεριφέρεσαι σε σχέση με αυτές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές για Τερίμ

Καταλήγει στις επιλογές του με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Όπως οι "ασπρόμαυροι", έτσι και οι "πράσινοι" έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επανέναρξη των πλέι οφ και μετρούν αντίστροφα για το ματς της Λεωφόρου, με τον Φατίχ Τερίμ να καταστρώνει τα πλάνα του.

Χθες, επέστρεψε στην Αθήνα και ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική Σερβίας, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, που δεν υπολογίζονται με φόντο τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει και τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Λοντίγκιν και Ακαϊντίν να επιστρέψουν για να μπουν κι αυτοί στο "κάδρο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι: Ντεμπούτο με κούπα και χαμόγελα (pics)

Σπουδαία στιγμή για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία στιγμή για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, που πραγματοποίησε το ντεμπούτου του στην Εθνική Ανδρών της Κροατίας στο φιλικό με την Αίγυπτο.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βίωσε μία στιγμή που περίμενε εδώ και καιρό, καθώς έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική Κροατίας σε επίπεδο ανδρών, μετά από 15 συμμετοχές στην Κ21 της χώρας.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας πέρασε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό στην θέση του Λάμπροβιτς στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι της πατρίδας του με την Αίγυπτο, με την Κροατία να παίρνει τη νίκη με 4-2 και μαζί, να κατακτά και το τρόπαιο του φιλικού τουρνουά στο οποίο συμμετείχε, με αντίπαλους εκτός της Αιγύπτου τις Τυνησία και Νέα Ζηλανδία.

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, ο Ζλάτκο Ντάλιτς είχε χρησιμοποιήσει στο τέρμα τους Λιβάκοβιτς και Ίβουσιτς, ενώ χθες αγωνίστηκαν οι Λάμπροβιτς και Κοτάρσκι, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους Κροάτες να πανηγυρίζουν και τον Κοτάρσκι να βλέπει ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ