Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Ουεντραόγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Επιστροφές και νέα πρόσωπα ενόψει ντέρμπι

Θωμάς Παπάς

Με Ουεντραόγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Με επιστροφές, νέα πρόσωπα, αλλά και απουσίες, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται αύριο Κυριακή τον Ολυμπιακό Β στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.45 στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι, το πρωί του Σαββάτου (12.02) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η δουλειά επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο γεννημένος το 2004 Λάμπρος Σμυρλής. Σημαντική απουσία είναι αυτή του Ζήση Χατζηστραβού, που τραυματίστηκε στο ματς με την AO Καβάλα, ενώ παραμένει απών ο επίσης τραυματίας Γιώργος Κουλούρης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Σμυρλής, Γκορντεζιάνι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Σφιντέρσκι συνάντησε τον Στοχ (pic)

Αντάμωσαν οι δύο άλλοτε «ασπρόμαυροι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνάντηση από τα παλιά με... άρωμα ΠΑΟΚ, για τους Κάρολ Σφιντέρσκι και Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σφιντέρσκι βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Πολωνίας στην Τσεχία ενόψει του αγώνα που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με την αντίστοιχα της πατρίδας του Στοχ.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ χάρισε μάλιστα μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον Τσέχο, με τους δυο τους να... μοιράζονται το στιγμιότυπο στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στους διεθνείς του

Το ξεχωριστό μήνυμα σε Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δίνουν τις δικές τους μάχες με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με τον Δικέφαλο να στέλνει τις ευχές του σε αυτούς.

Σειρά παίρνουν σήμερα οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Κωνσταντέλιας, που μπαίνουν στη μάχη των προκριματικών για το Euro 2024.

Ο Ζίβκοβιτς είναι βασικός στο παιχνίδι της Σερβίας με τη Λιθουανία, ενώ ο Κωνσταντέλιας είναι στον πάγκο της Ελλάδας στο εκτός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1639343532770050049

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα ημίχρονο για Ντάντας

Με τη φανέλα της Κ21 της Πορτογαλίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συμμετοχή με το εθνόσημο «έγραψε» ο Τιάγκο Ντάντας καθώς πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό της Κ21 της Πορτογαλίας απέναντι στην Ρουμανία.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, καθώς αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Σούσα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 0-2 με τα γκολ των Σούσα και Νέτο στο 24' και στο 36'.

Ο Ντάντας με την Κ21 της Πορτογαλίας έχουν ένα ακόμα τεστ στις 28/3 κόντρα στη Νορβηγία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending