Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Πώς το έχασες ρε Τζόλη; (vid)

Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται και για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ

PAOK24

Πώς το έχασες ρε Τζόλη; (vid)

Ο Χρήστος Τζόλης, έχασε το… άχαστο στη νίκη της U23 επί της Nόριτς με 2-0 επί της Άστον Βίλα.

Ο νεαρός επιθετικός έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μόνος του, σε κενή εστία!

Δείτε τη σχετική φάση…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οι οπαδοί της Μπάγερν θέλουν Τούχελ!

Οι Βαυαροί μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του προπονητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από καιρό γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός χρεώνεται την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Bundesliga, πέφτοντας από τον θρόνο της μετά από 11 σερί κατακτήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και θέλουν τον Τούχελ να μην έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Αντίθετα με όλα αυτά, μια μερίδα των φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει τον Τούχελ στην ομάδα, μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές για να αλλάξει την γνώμη της διοίκησης.

«Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά. Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τελικός του 2025 θα γίνει στο Μόναχο, η Μπάγερν θα έπρεπε να νιώθει τυχερή με έναν τέτοιον προπονητή στον πάγκο της», αναφέρει η περιγραφή της αίτησης που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της Μπάγερν για την παραμονή του Τούχελ, έχοντας ήδη ψηφίσει θετικά περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι των Βαυαρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξέτασαν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Μπλουμ δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι θα είναι ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση και φύγει από το Μπράιτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ