Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MVP για ακόμη μια φορά

Άλλη μία διάκριση για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Θωμάς Παπάς

MVP για ακόμη μια φορά

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

H μάχη της Θεσσαλονίκης δεν ανέδειξε νικητή. Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο του και πίεσε ασφυκτικά ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε γκολ και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Ο Άρης, αν κι έπαιζε στην έδρα του, δεν προσπάθησε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις και περιορίστηκε σε κόντρες. Όσες φορές κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα έπεσε πάνω στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη .

Ο The Goldkeeper έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις, καθάρισε όλες τις φάσεις στον αέρα και καθοδήγησε σωστά την άμυνα του, όντας κομβικός στο να πάρει η ομάδα ένα ακόμα clean sheet.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 42,99% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ζόαν Σάστρε , ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Φιλίπε Σοάρες που βρέθηκε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα κι είχε θετική παρουσία σε άμυνα κι επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ