Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίνγκασον: “Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ αν δεν το ζήσεις”

Μίλησε για όλα στην κάμερα του PAOK TV ο #Iceman

Θωμάς Παπάς

Ίνγκασον: “Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΠΑΟΚ αν δεν το ζήσεις”

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025, σφραγίζοντας σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στην Τούμπα. Ο Ισλανδός αμυντικός εξήγησε τους λόγους, που τον έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση των ασπρόμαυρων και τον έφεραν να συμφωνήσει να μείνει για άλλα τρία χρόνια στην Τούμπα. Μίλησε για την ομάδα, για τα όσα έχει ζήσει, τους στόχους. Το PAOK TV δημιούργησε ένα πολύ δυνατό video με τις δηλώσεις του Ισλανδού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν το περίμενε πως θα μείνει τόσα χρόνια:

«Όχι δεν μπορώ να πω πως το περίμενα. Το ποδόσφαιρο είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον. Τώρα όμως είμαι εδώ για περισσότερα από τρία χρόνια, ανανέωσα το συμβόλαιό μου για άλλα τρία χρόνια, οπότε αυτό είναι το σπίτι μου τώρα. Νιώθω ευγνώμων και ταπεινός που έχω την ευκαιρία να παίξω γι’ αυτόν τον καταπληκτικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που πιστεύει σε μένα. Έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας και πλέον μπορώ να επικεντρωθώ αποκλειστικά στους ποδοσφαιρικούς μας στόχους».

Για την απόφασή της ανανέωσης:

«Είχα εξαιρετικές εμπειρίες εδώ τα τελευταία τρία χρόνια. Νιώθω πως είμαι σημαντικό μέλος της ομάδας κι επίσης νιώθω πως έχω να δώσω ακόμα πολλά. Υπάρχει ένα πολύ καλό πρότζεκτ που θέλω να είμαι μέλος. Νιώθω πολύ καλά εδώ, στην πόλη, γύρω από τον σύλλογο. Δεν είδα κάποια άλλη επιλογή, από το να μείνω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον κι επίσημα έχουμε έρθει σε συμφωνία».

Σχετικά με το τι βρήκε στον ΠΑΟΚ που τον κάνει να θέλει να μείνει στην Τούμπα:

«Πιστεύω πως όταν παίζεις ποδόσφαιρο θέλεις να φτάσεις σε όσο πιο υψηλό επίπεδο μπορείς. Στο παρελθόν στο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι, έκανα βήματα για να φτάσω πιο ψηλά, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που θα παλεύει για πρωταθλήματα, για ευρωπαϊκή διάκριση, όπου θα τα έχεις όλα και θα μπορείς να παίξεις στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν βρήκα κάποιο άλλο πρότζεκτ, που να είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε εδώ, γι’ αυτό κι αποφάσισα να μείνω. Είναι σημαντικό να νιώθεις σαν το σπίτι του. Νιώθεις ευπρόσδεκτος. Οι άνθρωποι σου δείχνουν πως θέλουν να είσαι εδώ. Αυτό το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Δεν βλέπω το λόγο να θέλω ν’ αλλάξω κάτι όταν παίζω κι είμαι καλά. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα τρόπαια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Για την καλύτερη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ:

« Είναι πολλές. Τα τρόπαια και το πρωτάθλημα, που κερδίσαμε. Η νίκη επί της Μπενφίκα ήταν κάτι σπουδαίο. Περισσότερο όμως ήταν η σεζόν που καθιερώθηκα κι άρχισα να παίζω περισσότερο. Το γκολ στο Καραϊσκάκης ήταν η στιγμή, που κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΟΚ για όλους γύρω από εμάς αλλά και για μένα τον ίδιο. Όταν σκόραρα στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου, από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως ήμουν σ’ ένα ξεχωριστό κλαμπ. Τέτοια γκολ σε κάνουν ν’ ανατριχιάζεις και να θέλεις να ζήσεις κι άλλες εμπειρίες σαν κι αυτήν».

Τι σκέφτεται πρώτο όταν κλείνει τα μάτια του και το μυαλό του πάει στον ΠΑΟΚ:

«Οικογένεια. Όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, όσοι είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν κάνουν την ομάδα ξεχωριστή. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Είτε είσαι παίκτης, είτε είσαι φυσιοθεραπευτής, θέλεις το καλύτερο για την ομάδα. Αυτό μας οδήγησε και στις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί κι αν είμαστε έτσι θα έχουμε πολλά θετικά αποτελέσματα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ